De Horeca Bazaar

Blauwe LED feesthoedjes

Hoedjes met led verlichting; perfecte toevoeging op uw feest outfit!

In het huidige uitgaansleven wordt beleving en sfeer steeds belangrijker. Het is bittere noodzaak om uw gasten non stop te vermaken en te entertainen. Eigenlijk moeten gasten non stop geprikkeld worden om een goede beleving te krijgen tijdens het stappen. Er worden steeds meer nieuwe party gadgets, festival artikelen en belevingsproducten ontwikkeld welke inspelen op deze enorme behoefte; zo ook deze feesthoedjes. Dit blauwe led feesthoedje is enorm in trek met feesten als carnaval, foute parties, de Toppers concerten en andere feestelijke activiteiten!

Hoe werkt dit blauwe led feesthoedje precies?

Dit immens populaire feestartikel is niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Dit feesthoedje is volledig bedekt met mooie glinsterende palletjes waardoor het hoedje al direct een zeer feestelijke uitstraling heeft. Daarnaast bevat het feesthoedje een zestal led lichtjes, welke bevestigd zijn in het hoedje. Door middel van een knopje aan de zijkant van het feesthoedje zijn deze led lampjes in 3 verschillende knipper standen te verstellen waardoor dit feestartikel nog meer op zal vallen. Praktisch puntje: de lampjes zijn ook weer uit te zetten waardoor je het batterijtje in het feesthoedje makkelijk kan sparen voor een volgend event!

Voor wie zijn deze feesthoedjes met led verlichting?

Dit blauwe led feesthoedje is natuurlijk erg in trek bij feesten als carnaval, Toppers concerten, festivals of andere feestelijke gebeurtenissen. Wij merken dat deze led feest hoedjes gekocht worden door jong en oud! Daarnaast worden de feesthoedjes vaak zeer grootschalig ingekocht door organisatoren van festivals, concerten en andere evenementen. Zij gebruiken het als merchandise op deze events om ze vervolgens aan de gasten door te verkopen. Wij bieden de led feesthoedjes dus zowel aan aan de particulier, maar zeker ook aan wederverkopers en andere webshops of feestwinkels. Vraag, uiteraard geheel vrijblijvend, naar een offerte op maat wanneer u geïnteresseerd bent in grote aantallen. Ze combineren goed met de blauwe LED foam sticks en shotglaasjes transparant blauw.

Goedkope feestartikelen met de laagste prijsgarantie!

Feestartikelen en party producten koopt u bij De Horeca Bazaar. Waarom? Wij bieden leuke, vernieuwende producten met goede kwaliteit tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat doen? Wij kopen onze feestartikelen altijd direct in bij de bron, de fabrikant. Zo kopen wij onze led feesthoedjes direct in vanuit de fabriek in China. Op deze manier halen wij de tussenhandelaar uit het proces waardoor er meer marge overblijft om terug te kunnen geven aan onze klanten, aan u dus! Daarnaast kopen wij onze horeca gadgets, feestartikelen en party items dusdanig grootschalig in, dat we ook hier inkoopvoordelen behalen. Deze dubbele schaalvoordelen resulteren in het feit dat wij de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties. Omdat we onze feestartikelen zo grootschalig importeren, kunnen we deze ook altijd uit voorraad leveren. Uw feestartikelen online kopen voor 16:00 uur vandaag = de volgende werkdag bij u in huis!
Blauw feesthoedje kopen Blauwe feesthoedjes met led kopen Goedkope blauwe feesthoedjes kopen Feesthoedjes tegen de laagste prijs
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Glow sticks blauw

Glowsticks - Blauw

Breaklights zijn de meest populaire feestartikelen van Nederland! Bij ons koopt u de glow sticks online tegen de laagste prijs van de Benelux!

Vanaf
0,05
Per stuk
Foam sticks blauw, LED foam sticks licht

Foam sticks blauw

Led foam sticks zijn de party- en horeca gadgets voor nog meer sfeer op uw event! Uw led foam sticks vandaag bestellen en u heeft ze morgen al in huis!

Vanaf
0,54
Per stuk