LED feesthoedjes; de ultieme aanvulling op uw feest outfit!

Onze LED feesthoedjes bieden we aan in verschillende kleuren en met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Roze
Blauw
Standaard
Prijs
laagste prijs roze feesthoedjes

Roze LED feesthoedjes

Een feesthoedje om jaloers van te worden, steel de show met glitter en glamour

Vanaf
3,45
Per stuk
Led feestartikelen zijn momenteel helemaal hot! In een uitgaanswereld waarin beleving en entertainment centraal staat, zijn led producten de ideale aanvulling op uw event of voor uw horeca gelegenheid. Door de knipperende led effecten blijven uw gasten non stop geprikkeld. Door de enorme vraag naar het led feesthoedje, hebben we deze gelukkig opgenomen in ons assortiment. De led hoedjes zijn bedekt met fantastische palletjes welke het effect van de feesthoedjes compleet maken!

Hoe werkt het led feesthoedje precies?

Onze led feesthoedjes bevatten 6 led lampje welke in het hoedje verwerkt zijn. Deze led lampjes zijn er makkelijk te activeren en te bedienen met een knopje aan de zijkant van het led feesthoedje. Het feesthoedje heeft 3 verschillende knipper functies; van zeer snel knipperend tot zeer langzaam knipperend voor een rustiger effect. Ook is er een stand zodat u de led verlichting helemaal uit kunt zetten, op deze manier spaart u het batterijtje dat uiteraard bij het led hoedje inbegrepen is.

Voor wie zijn de led feest hoedjes?

Heel simpel; voor iedereen! Onze led feesthoedjes worden verkocht van jong tot oud en van particulier tot mega retailer. Vanwege het feit dat wij onze led feestartikelen, en dus ook deze led feesthoedjes, zelf importeren, fungeren wij ook als groothandel voor deze producten. De led hoedjes zijn een ideale aanvulling uw carnavals kostuum, ook wordt het vaak gecombineerd met roze Hawaii kransen en blauwe Hawaii kransen en gedragen naar de Toppers of een ander gezellig feest. Eigenlijk bij elke gezellige boel hebben de led feest hoedjes een absolute meerwaarde voor de sfeer. Vaak ook worden de led feesthoedjes verkocht aan festival organisatoren die de led hoedjes verkopen als merchandise voor hun gasten. Dan worden direct twee vliegen in een klap geslagen; en meer inkomsten voor uw festival EN extra beleving op uw festival door de leuke producten die mensen dragen.

Led feestartikelen en horeca gadgets; gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!

Led feestartikelen, horeca gadgets en festival producten zijn booming business. Naast leuke producten met een zeer goede kwaliteit, bieden wij dit ook nog eens aan met de garantie voor de laagste prijs! Hoe dat kan? Simpel! Wij importeren onze led feestartikelen direct vanuit de fabriek in China, zonder tussenschakels! Hierdoor kunnen wij de gecreëerde marges teruggeven aan onze relaties, hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs hanteren. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze led feestartikelen is dat we altijd zeer grootschalig importeren waardoor we al onze feestartikelen, en dus ook de led feesthoedjes, uit voorraad kunnen leveren. Uw led feestartikelen online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!