De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED feesthoedjes; de ultieme aanvulling op uw feest outfit!

Onze LED feesthoedjes bieden we aan in verschillende kleuren en met de laagste prijsgarantie!

Filters
Roze
Blauw
Standaard
Prijs
Blauw feesthoedje kopen

Blauwe LED feesthoedjes

Hoedjes met led verlichting; perfecte toevoeging op uw feest outfit!

Vanaf
3,45
Per stuk
laagste prijs roze feesthoedjes

Roze LED feesthoedjes

Een feesthoedje om jaloers van te worden, steel de show met glitter en glamour

Vanaf
3,45
Per stuk
LED feestartikelen zijn momenteel helemaal hot! In een uitgaanswereld waarin beleving en entertainment centraal staat, zijn led producten de ideale aanvulling op uw event of voor uw horeca gelegenheid. De zogenaamde "foute parties" zijn tegenwoordig enorm populair, en daar zien we deze LED feesthoedjes erg vaak terug.

LED feesthoedje; hoe werkt het?

Onze LED feesthoedjes bevatten 6 led lampje welke in het hoedje verwerkt zijn. Deze led lampjes zijn er makkelijk te activeren en te bedienen met een knopje aan de zijkant van het hoedje. Bevat 3 verschillende knipper functies; van zeer snel knipperend tot zeer langzaam knipperend voor een rustiger effect. Ook is er een stand zodat u de led verlichting helemaal uit kunt zetten, op deze manier spaart u het batterijtje dat uiteraard bij het LED hoedje inbegrepen is.

Voor wie zijn deze LED feesthoedjes?

Wij verkopen de LED feesthoedjes zowel veel aan bedrijven en organisaties, als aan particulieren. Bij organisaties kun je denken aan festivals of concerten waar de hoedjes bij een stand worden verkocht aan gasten, op deze manier dient het als merchandise voor een concert, foute party of ander type event. Aan particulieren geldt eigenlijk hetzelfde type feesten waar ze voor gekocht worden. Gaat een groep dames samen naar de Toppers, dan zijn de roze LED hoedjes erg populair. Gaat er een groep mannen naar Q-Music Foute Party? Die pakken de blauwe variant met zn allen!

LED feesthoedjes tegen de laagste prijs!

Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs voor deze LED feesthoedjes! Wij importeren deze artikelen direct vanuit de fabriek in China, zonder tussenschakels! Daardoor creëren we enorme schaalvoordelen bij de inkoop. Een bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je LED feesthoedjes kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da...
Meedenkend
Verschillende artikelen besteld voor een Oktoberfest feest die ik ga organiseren. Toen de bestelling binnen kwam ontbraken er nog al wat artikelen, dit was natuurlij...
goed en snel
goed en snel geleverd
Super snelle levering goed verpakt!!
Snel geleverd en goed verpakt