De Horeca Bazaar

LED feesthoedjes; de ultieme aanvulling op uw feest outfit!

Onze LED feesthoedjes bieden we aan in verschillende kleuren en met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Roze
Blauw
Standaard
Prijs
laagste prijs roze feesthoedjes

Roze LED feesthoedjes

Een feesthoedje om jaloers van te worden, steel de show met glitter en glamour

Vanaf
3,45
Per stuk
LED feestartikelen zijn momenteel helemaal hot! In een uitgaanswereld waarin beleving en entertainment centraal staat, zijn led producten de ideale aanvulling op uw event of voor uw horeca gelegenheid. De zogenaamde "foute parties" zijn tegenwoordig enorm populair, en daar zien we deze LED feesthoedjes erg vaak terug.

LED feesthoedje; hoe werkt het?

Onze LED feesthoedjes bevatten 6 led lampje welke in het hoedje verwerkt zijn. Deze led lampjes zijn er makkelijk te activeren en te bedienen met een knopje aan de zijkant van het hoedje. Bevat 3 verschillende knipper functies; van zeer snel knipperend tot zeer langzaam knipperend voor een rustiger effect. Ook is er een stand zodat u de led verlichting helemaal uit kunt zetten, op deze manier spaart u het batterijtje dat uiteraard bij het LED hoedje inbegrepen is.

Voor wie zijn deze LED feesthoedjes?

Wij verkopen de LED feesthoedjes zowel veel aan bedrijven en organisaties, als aan particulieren. Bij organisaties kun je denken aan festivals of concerten waar de hoedjes bij een stand worden verkocht aan gasten, op deze manier dient het als merchandise voor een concert, foute party of ander type event. Aan particulieren geldt eigenlijk hetzelfde type feesten waar ze voor gekocht worden. Gaat een groep dames samen naar de Toppers, dan zijn de roze LED hoedjes erg populair. Gaat er een groep mannen naar Q-Music Foute Party? Die pakken de blauwe variant met zn allen!

LED feesthoedjes tegen de laagste prijs!

Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs voor deze LED feesthoedjes! Wij importeren deze artikelen direct vanuit de fabriek in China, zonder tussenschakels! Daardoor creëren we enorme schaalvoordelen bij de inkoop. Een bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur je LED feesthoedjes kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.
Gewoon goed!
Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!
Top service!
Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.
Goed product, goede levering
Goed product, goede levering