Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Bestickerde kerstmutsjes

De leukste bedrukte kerstmutsjes voor de laagste prijs!

Beschrijving

Ons uitgaansleven verandert in zeer rap tempo. Waar voorheen licht, geluid en wat entertainment van achter de bar voldoende was om uw gasten te trekken en te vermaken, daar moet u er momenteel een stuk meer moeite voor doen. Uw gasten verwachten meer, de concurrentie neemt toe en daarmee gaat ook de creativiteit in de gehele branche omhoog. Festivals en evenementen spannen hierin de kroon. Non-stop vermaak is tegenwoordig wat er gevraagd wordt. Daarnaast is merk exposure steeds belangrijker geworden. Je mag geen kans onbenut laten om uw merknaam of logo naar voren te laten komen. Naamsbekendheid is essentieel. Vandaar dat steeds meer horeca, festivals en events kiezen voor gepersonaliseerde merchandise en bedrukte feestartikelen!

Kerstmutsjes met opdruk voor al uw gasten!

Zoals gezegd zijn gepersonaliseerde feestartikelen ontzettend populair. Ondernemers laten geen kan onbenut om hun merknaam of logo naar voren te laten komen. Hoe gaaf is het om al uw gasten een kerstmutsje te geven met uw logo erop. De kans dat de bestickerde kerstmutsjes mee naar huis gaan is ontzettend groot. Op deze manier creëert u nog meer merk exposure! Zorg voor een gegarandeerde kerstsfeer door uw gasten te verrassen met deze bestickerde kerstmutsjes. Buiten het feit dat uw gasten aangenaam verrast zijn, zal uw merknaam overal te zien zijn!

Combineer onze bestickerde kerstmutsjes met onze andere feestartikelen!

Kerst is een bijzondere tijd van het jaar. De sfeer is ongekend en iedereen is vrolijk. Deze sfeer kunt u nu zeer eenvoudig doortrekken naar uw horecagelegenheid! Door gebruik te maken van onze gepersonaliseerde kerstmutsjes brengt u kerst naar uw zaak of evenement toe. Maar u kunt het nog grootser aanpakken! Door de bestickerde kerstmutsjes te combineren met onze andere feestartikelen zal de sfeer nog verder toenemen en zo creëert u de optimale kerstsfeer! Vooral het combineren van de kerstmutsjes met onze rode foam sticks of met de prachtige MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic goud en geeft een prachtig totaal beeld.

Bestickerde kerstmutsjes met de laagste prijsgarantie!

Wij bieden de meeste en leukste feestartikelen en sfeermakers aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook daadwerkelijk waar. Ziet u deze kerstmutsjes elders online tegen een lagere prijs, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Hoe wij altijd deze laagste prijs kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen onze kerstmutsjes en andere feestartikelen enorm grootschalig in en doen dit direct bij de fabriek. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen voor onze klanten, voor u dus!
Vanwege het feit dat wij onze feestartikelen en sfeermakers enorm grootschalig inkopen kunnen wij altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uurs service garanderen. Uw kerstmutsjes online bestellen voor 15:00 uur = morgen al bij u in huis!

Details

Het ontwerp voor de sticker dient als volgt te worden aangeboden:
- Formaat: 35mm x 210mm
- Aan alle zijde 1 mm snijruimte (totaal 37mm x 212mm)
- Aanleveren zonder snijlijnen
- PDF bestand (eventueel AI of EPS)
- Minimaal 300dpi
- Optimaal is 356dpi / 140ppcm
- Kleurruimte: CMYK

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.