Bedrukte en onbedrukte kerstmutsjes tegen de laagste prijs!

Deze goedkope kerstmutsjes zorgen, zowel bedrukt als onbedrukt, voor een enorme sfeerverhoging in uw horecagelegenheid of tijdens uw event! Zorg voor de ultieme kerstsfeer met onze kersthoedjes met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Zwart


Standaard
Prijs
Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsjes

Kerstmutsjes, bedrukt of onbedrukt, zijn een ideale toevoeging op de feestdagen! Vandaag uw kerstmutsjes online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,23
Per stuk
Blauwe kerstmutsjes

Kerstmutsjes - Blauw

Goedkope blauwe kerstmutsen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Vanaf
0,25
Per stuk
Zwarte kerstmuts

Kerstmutsjes - zwart

Ga in stijl de feestdagen in met onze zwart/witte kerstmutsjes!

Vanaf
0,25
Per stuk
goedkope roze kerstmutsen kopen

Kerstmutsjes - Roze

Roze kerstmutsjes met de laagste prijs van heel Europa!

Vanaf
0,25
Per stuk
Goedkope kerstmuts geel kopen

Kerstmutsjes - Geel

Een kerstmuts is ideaal voor kroegen tijdens de kerstperiode, super leuk om in je publiek te gooien!

Vanaf
0,25
Per stuk
kerstmutsen led lampjes, muts lampjes

Kerstmuts met lampjes

Maak de feestdagen nog gezelliger door kerstmutsen met lampjes te gebruiken, ideaal om sfeer te creëren! En natuurlijk tegen de beste prijs.

Vanaf
0,60
Per stuk
kerstmutsje met opdruk

Bedrukte kerstmutsjes

De goedkoopste bedrukte kerstmutsjes van Nederland, perfect als merchandise!

Vanaf
0,66
Per stuk
roze kerstmutsjes

Kerstmutsjes - Licht roze

Kerst, kerst en nog eens kerst. Beleef het in alle kleuren van de regenboog!

Vanaf
0,25
Per stuk
paarse kerstmutsjes kopen

kerstmutsjes - Paars

Super leuk voor een bedrijfsfeestje of voor in de kroeg! Dit geeft altijd weer net weer dat beetje sfeer wat je nog miste.

Vanaf
0,25
Per stuk
Het uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten uit de grond en gasten raken steeds meer gewend en verwend. Beleving, sfeer en het non-stop prikkelen van uw gasten moet voorop komen te staan! Uw gasten willen vermaakt en geëntertaind worden. De Horeca Bazaar helpt u hierbij. Wij zorgen voor de ultieme sfeerproducten zonder dat het u veel geld gaat kosten. Wij bieden al onze feestartikelen en sfeerproducten aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Goedkope kerstmutsjes!

Onze vilten kerstmutsjes zijn onwijs populair onder horeca eigenaren, club uitbaters en festival organisatoren. Vanwege de zeer lage prijs van de kerstmutsjes is het mogelijk om met een beperkt budget heel uw gelegenheid om te toveren tot kerstpaleis. Met deze kerstmutsjes als decoratie ademt uw horecagelegenheid of festival de kerstsfeer die het wil hebben. Daarnaast worden deze goedkope kerstmustjes gebruikt om uit te delen aan alle gasten die binnen staan. Wanneer iedereen deze mutsjes op heeft, kan het feest pas echt beginnen! Wat ook leuk is om toe te voegen aan uw decor tijdens deze knusse wintermaanden zijn onze witte led kaarsen. Een van onze bestverkopende producten op dit moment!

Bedrukte kerstmutsjes tegen de laagste prijs!

Zoals hierboven beschreven worden de kerstmutsjes vaak ingezet om uit te delen aan de gasten die bij u binnen staan. Wat is er dan leuker om dit sfeerproduct te combineren met een stukje promotie. Wij bieden deze kerstmutsjes namelijk ook bedrukt aan. Zo kunt uw uw naam, logo of afbeelding laten bedrukken op onze kerstmutsjes. Dat kan zowel door bestickering als bedrukking! Veel van de kerstmutsjes worden mee naar huis genomen. Op deze manier zorgt u er dus voor dat er een stukje promotie bij uw klanten in huis komt te liggen. Veel slimme ondernemers hebben inmiddels ontdekt dat het qua marketing interessant is om de kerstmutsjes te bedrukken.

Combineer onze kerstmutsjes met onze andere feestartikelen voor een ultieme kerstsfeer!

Kerstmutsjes dragen bij aan een ultieme kerstsfeer in uw horecagelegenheid of tijdens uw festival. Om deze gezellige en ongekende kerstsfeer nog verder op te hogen raden wij aan om de kerstmutsjes te combineren met onze Kerst foam sticks en onze ijsfonteinen. Deze producten zijn zeer geschikt om de knusse en gezellige kerstsfeer nog verder te optimaliseren!

Kerstmutsjes kopen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar biedt u niet alleen het meest brede assortiment feestartikelen en party gadgets, wij bieden ook al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs. Hoe wij dit kunnen doen? Heel simpel! Wij kopen de kerstmutsjes zeer grootschalig in, direct bij onze fabriek in China. Hierdoor slaan wij de dure tussenhandelaar over waardoor we extra marge creëren die we vervolgens teruggeven aan onze klanten, aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze kerstmutsjes is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw kerstmutsjes online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!