Venetiaans masker - Zwart

Binnenkort een gemaskerd bal of nieuwjaarsfeestje? Maskers gegarandeerd voor de laagste prijs!

Venetiaans masker gemaskerd bal
Het Venetiaanse masker vindt zijn oorsprong vroeg in de 13de eeuw en heeft alles te maken met het Venetiaanse carnaval. Het Ventiaanse carnaval is niet te vergelijken met het carnaval zoals wij het kennen. Het duurt bijvoorbeeld maar liefst 12 dagen lang en eindigt op de avond, voordat de vasten begint. Op Aswoensdag. In de Middeleeuwen was het heel belangrijk uit welke sociale klasse je kwam. Een simpele bakker, zou bijvoorbeeld nooit met een gravin in contact komen. Behalve tijdens het Carnaval. De feestgangers mochten allemaal een masker dragen, zodat ze niet herkend werden. Dat gaf de bakker dus de mogelijkheid om in contact te komen met een vrouw van adel en de vrouw van adel kon zichzelf helemaal laten gaan, zonder dat ze er de volgende dag commentaar op zou krijgen.

Voor wie zijn de Venetiaanse maskers geschikt?

Tegenwoordig is het Venetiaanse carnaval geen braspartij meer, maar een cultureel evenement waarbij je veel leert over de geschiedenis van de waterstad. De gehaakte vrouwen maskers van De Horeca Bazaar, zijn ontzettend breed inzetbaar. Uiteraard kunt u de Venetiaanse maskers inzetten voor een gemaskerd bal. Maar ze zijn ook reuze chique, voor bijvoorbeeld een kerstavond. De maskers zijn gemaakt, zodat iedere volwassenen hem past. Het gehaakte masker bindt u aan de achterkant van het hoofd vast, door middel van een lint dat is bevestigd aan het masker. Zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker wilt vastmaken. Verkleed uw ruimte met de breaklights - 10cm - geel. Ze de muziek aan en knal de MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic goud door de ruimte heen, met deze artikelen creëer je een speciale avond voor je gasten!

Venetiaanse masker op uw evenement of in de horeca

De Horeca Bazaar biedt altijd de laagste prijs garantie. Waardoor het voor u als horeca eigenaar of evenement organisatie interessant is om voor uw publiek deze gadget aan te schaffen. Beleving wordt steeds belangrijker, mensen willen vermaakt worden. Ze zijn opzoek naar nieuwe indrukken en wanneer ze deze nieuwe ervaringen opdoen in uw café of op uw evenement zullen zij dit verder vertellen of delen via social media.

Goedkope Venetiaanse masker bij De Horeca Bazaar

Zoals gezegd biedt De Horeca Bazaar haar producten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Wij kopen onze producten altijd direct bij de producent, waardoor we u een zeer aantrekkelijke prijs kunnen bieden. Vindt u elders hetzelfde product tegen een lagere prijs, zullen wij onze prijs aanpassen. Bestelt u vandaag voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag nog in huis.