Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestartikelen en partygadgets › foam noodle

1 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Maak van je festival of party een spetterend feest met deze foam noodles!

Festivals zijn laatste jaren enorm toegenomen. En dat is ook niet heel gek, op een festival kan je veel grootser uitpakken dan bijvoorbeeld in de kroeg. Maar na zoveel jaar grote toename van festivals is het moment gekomen dat festivals weer stabiliseren en zelfs een klein beetje stagneren. Hoe kan dit nou? Dit komt omdat veel ondernemers impulsief zijn ingehaakt op de festival trend, echter hebben zij niet de goede keuzes gemaakt en zijn bedolven onder de concurrentie. Hoe blijf je dan wel overeind in deze gigantische branche? Beleving is key, is onze ervaring! En beleving geef je met deze foam noodle!

De foam noodle in het publiek

Je ziet ze misschien wel is langs komen op foto's... De foam noodles. Extreem sfeervolle foto's van grote festivals waar je bijna de muziek door de foto hoort komen. Zodra je de foto ziet heb je al gelijk weer zin om in het zonnetje op je favoriete festival te staan. Dit is wat je kunt bereiken als je sfeermakers zoals de foam noodle toevoegt op je festival. Mensen gaan er mee aan de haal, op de foto en zwaaien er mee in de lucht. Kortom: de foam noodle is een van de mooiere en leukere sfeermakers naast onze LED foamsticks en confetti kanonnen!

foam noodle kopen bij De Horeca Bazaar

Als je bekend bent met De Horeca Bazaar dan weet je waarschijnlijk ook dat je altijd de beste prijs krijgt bij ons. In deze belofte gaan wij zelfs zo ver dat als je ergens anders de foam noodle goedkoper ziet, wij jou het verschil matchen en we onze prijs aanpassen. Daarnaast krijg je bij De Horeca Bazaar altijd de beste service. Heb je een vraag, opmerking, probleem of iets anders? Wij helpen je met alle plezier om je te helpen!

Levering foam noodle

Helaas is deze foam noodle net iets te groot om via PostNL te kunnen verzenden. Dit zorgt er voor dat we een uitzondering hebben op onze leveringsregel. Maar zoals hierboven al vermeld willen wij altijd ver gaan in de service en zijn wij bereid te helpen. We willen dan ook graag helpen om je deze foam noodle bij je festival te kunnen gebruiken omdat het zo'n goede sfeermaker is. Daarom komen wij de bestelling foam noodles tot de deur bezorgen. De bezorgkosten zullen dan liggen aan de totale grote van de order en het afleveradres ten opzichten van onze loods in Liempde. Door deze uitzondering op de levering kan de foam noodle dan ook alleen in grotere oplage besteld worden op aanvraag.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.