Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Grote foam hand met krijtstift - High five - Oranje

Opvallende grote foam hand inclusief krijtstift om je eigen teksten te maken!

Beschrijving

Sfeerartikelen en belevingsproducten worden een steeds belangrijker onderdeel van ons uitgaansleven. Mensen willen non stop geprikkeld en verrast worden. Feestartikelen zijn van levensbelang voor een succesvol festival of een (blijvend) goedlopende horecazaak. Wij geven u de handvatten om te blijven vernieuwen en uw gasten te blijven verrassen met nieuwe en vernieuwende producten. De grote foam handen zijn onze nieuwe aanwinst op dat gebied!

Grote oranje foam handen, inclusief eigen krijtstift!

De grote foam handen met open hand zijn een van onze meest opvallendste modellen van de foam handen. Met de witte lijnen op de hand wordt de foam hand een high five opdruk gemaakt. De open hand is perfect om op de handen met de krijtstift uw eigen teksten te schrijven. De foam handen zijn in Amerika al heel erg populair en ook de Nederlandse festivals beginnen grootschalig te werken met deze vernieuwende party gadget. Omdat de grote foam handen al in kleine oplages te bestellen zijn, zijn ze zowel geschikt voor feestjes thuis, supportersverenigingen, DJs als grootschalige festivals. Natuurlijk is deze oranje foam hand vooral erg in trek tijdens Koningsdag, wanneer het Nederlands elftal moet voetballen of tijdens andere Nederlandse sportevenementen. Samen met de oranje foam sticks en shotglaasjes fluoriserend oranje - 2,5cl.

Grote foam handen tegen kleine prijzen

Zoals al onze feestartikelen, bieden wij de foam handen aan met de garantie op de laagste prijs in Europa. Hoe wij dit doen? Wij kopen de foam handen in enorm grote aantallen in, direct bij de fabriek. Op deze manier gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar en kunnen we de foam handen direct erg scherp aanbieden bij onze klanten.... aan u dus! Vanwege het feit dat we onze feestartikelen zo grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 16:00 uur online uw grote oranje foam handen kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Details

Deze grote foam handen hebben de volgende kenmerken:

- Deze grote foam hand heeft een totale lengte van 43cm
- De breedte van deze foam handen is 39cm
- De foam handen hebben een vorm van een open hand
- Deze foam hand is aan de ene kant oranje en aan de andere kant oranje/geel, met dezelfde print
- Wij bieden deze grote foam handen aan met de garantie op de laagste prijs
- Vandaag voor 16:00 uur uw foam handen kopen = morgen al bij in huis!

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten: 5000

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.