Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Foam hand met krijtstift - Rood

Red foam fingers om op te vallen bij iedere party!

Beschrijving

De foam vingers zijn een trend vanuit Amerika die is over komen waaien naar Nederland. De foam handen worden in Amerika gebruikt bij American Football. Bij deze wedstrijden zit de tribune vol met toeschouwers met allemaal een zwaaihand in hun handen. Dit draagt perfect bij aan de beleving het gevoel bij zo'n wedstrijd. In Nederland worden de rode party handen ook gebruikt bij festivals en andere feesten. Ze kunnen ingezet worden als promotiemateriaal voor je bedrijf. Omdat wij bij krijtstiften leveren bij de zwaaihanden kunnen de foam vingers ook gepersonaliseerd worden. Er kan op geschreven worden en er kunnen tekeningen bij gemaakt worden. Combineer ze eens met onze festival brillen of rode feest ballonnen 28cm .

Goedkoper ga je deze rode foam handen niet vinden!

Wij bieden de rode zwaaihanden aan voor de allerlaagste prijs van Nederland en België. Dit kunnen wij doen doordat we onze producten inkopen bij de directe bron. Hierdoor zit er geen bedrijf tussen waardoor er geen extra kosten met zich mee brengt. Daarnaast kopen wij alle producten, zo ook onze rode party handen, grootschalig in. Hierdoor hebben wij alle producten ruimschoots in voorraad. Dit maakt onze producten goed voor wederverkoop maar natuurlijk ook voor horecagelegenheden en voor festivals. Stel, je vindt de producten ergens anders toch goedkoper, dan passen wij de prijs direct aan!

Details

De rode zwaaihanden hebben de volgende eigenschappen:

- Wij bieden altijd de laagste prijs van Nederland en België
- De foam handen zijn 4mm dik
- Per 10 stuks worden de foam handen verkocht
- De party handen zijn 40cm bij 21cm
- Er wordt 1 krijtstift geleverd per 10 stuks
- Voor bepaalde doeleinden dienen de foam handen te worden geïmpregneerd
- De zwaaihanden zijn gemaakt van zacht schuim

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.