Foam handen met krijtstift, de Amerikaanse trend!

Denk je aan Amerikaanse sportwedstrijden, dan denk je aan cheerleaders, hotdogs en.... foam handen. Deze iconische grote zwaaihandjes zijn nu ook overgewaaid naar Nederlandse festivals. Maar ook voor horeca, bruiloften en sportevents zijn ze razend populair!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs

Foam handen met krijtstift, de Amerikaanse trend!

Onze foam handen, ook wel foam fingers genoemd, worden samen met een krijtstift geleverd. Hiermee kan je gemakkelijk je foam handen persoonlijk maken zodat ze passen bij ieder feest. De Horeca Bazaar biedt 3 soorten zwaaihanden aan. We leveren de foam handen als high-five hand in de kleuren oranje en groen, daarnaast hebben we schuimhanden waarbij de wijsvinger omhoog staat in de kleuren blauw en rood en als laatst heb je de keuze uit een Facebook like foam hand. Deze Facebook duim kan altijd in de positieve zin gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft waarbij het publiek een duim omhoog laat zien (een dikke like). Dit draag natuurlijk bij aan een positieve sfeer en beleving. Natuurlijk kunnen alle foam handen ook ingezet worden als promotie materiaal op festivals, sportevents en in de horeca. Velen zijn je al voorgegaan omdat deze trend al een tijdje in Nederland is. Ook leuk voor tijdens uw evenement zijn onze bedrukte confetti kanonnen van MagicFX, dit zijn flinke knallers waarmee u een fantastische avond om nooit te vergeten creëert!

De trend is over komen waaien vanuit Amerika waar ze gebruikt worden bij Amerikaanse sportwedstrijden zoals bij American Football. Een leuk artikelen voor sportdagen en beurzen zijn onze Katoenen canvas tas bedrukken. Hiermee kunt u de klant een goodiebag aanbieden met het ontwerp van uw eigen onderneming.

Waarom goedkope zwaaihanden van De Horeca Bazaar?

De Horeca Bazaar koopt zijn producten in bij de directe bron: de fabrikant. Hierdoor zijn er geen tussenschakels waardoor de prijs spotgoedkoop blijft. We bieden je de producten aan voor de allergoedkoopste prijs van Nederland en België! Doordat we onze foam handen grootschalig inkopen vanuit Azië hebben wij ze altijd op voorraad. Hierdoor zijn onze producten ook uitermate geschikt voor de wederverkoop. En voor 16:00 besteld betekend de volgende werkdag in huis, ook op zaterdagen!