Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Losse opzetstukjes voor ijsfontein

Met deze handige opzetstukjes verbind je de ijsfontein aan een fles drank!

Beschrijving

Beleving en entertainment zijn steeds belangrijker geworden in ons huidige uitgaansleven, in de horeca en op festivals. Het is erg belangrijk om uw gasten het Wow-effect te bezorgen, om te te prikkelen en te blijven vermaken. Het oog en het oor wil wat. Om dat te bewerkstelligen kunt u kiezen uit een groot assortiment feestartikelen en horeca gadgets. Wij bieden het leukste assortiment feestartikelen en horeca must haves tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Opzetstukjes voor ijsfonteinen, onmisbaar voor uw bottle service!

Deze losse opzetstukjes zijn onmisbaar bij een goede bottle service in uw club, discotheek of ander type horecagelegenheid. Gasten die gebruik maken van uw bottle service, willen graag in de spotlight staan. Door de gekochte flessen te voorzien van de mega populaire ijsfonteinen, zet u uw gasten extra in het zonnetje. Ze vallen op, en dat is precies de bedoeling! Met deze opzetstukjes is iedere ijsfontein aan de fles te bevestigen en creëert u de perfecte sfeer voor uw gasten! U kunt kiezen tussen onze Ijsfontein prof. 30 sec en Ijsfontein prof. 60 sec!


Opzetstukjes voor ijsfonteinen tegen de allerlaagste prijs van Nederland en België!

Net zoals al onze andere feestartikelen verkopen wij de ijsfonteinen, en de bijhorende opzetstukjes tegen de laagste prijs van Nederland en België. Wij kopen deze losse opzetstukjes grootschalig in, zodat we ze in kunnen kopen tegen de allerlaagste prijs. Daardoor kunnen we de laagste verkoopprijs hanteren EN gezonde marges halen op onze opzetstukjes. Een bijkomend voordeel is dat we deze opzetstukjes altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag opzetstukjes voor ijsfonteinen voor 16:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al in huis!

Details

Deze opzetstukjes voor ijsfonteinen hebben de volgende eigenschappen:

- De opzetstukjes zijn gemaakt van plastic
- De opzetstukjes zijn doorzichtig
- Ieder opzetstukje is geschikt om een ijsfontein in te zetten
- Opzetstukje geschikt voor bijna iedere fles drank of champagnefles
- Opzetstukjes voor ijsfonteinen met de garantie op de laagste prijs

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.