Feestvuurwerk | Sterretjes & ijsfonteinen

Professionele ijsfonteinen en sterretjes voor een unieke sfeer. Bestel uw feestvuurwerk tegen de laagste prijs van Nederland!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Rood
Blauw
Standaard
Prijs
ijsfonteinen professioneel

IJsfontein prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

IJsfontein prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
cocktail ijsfontijn

Cocktail ijsfontein roerstaaf

Geef uw cocktails een nog spectaculairder uiterlijk met deze cocktail ijsfontein roerstaafjes!

Vanaf
0,51
Per stuk
cocktail fontijnen

Cocktail ijsfontein vullingen

Gebruik deze in combinatie met onze cocktail ijsfontein roerstaafjes voor het beste effect!

Vanaf
0,28
Per stuk
Goedkope sterretjes 30cm kopen

Sterretjes 30cm

Het feestvuurwerk voor jong en oud. Gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
0,10
Per stuk
Goedkope sterretjes 16cm kopen

Sterretjes 16cm

Het feestvuurwerk voor jong en oud. Gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
0,02
Per stuk
Wasfakkels

Wasfakkels

Zorg voor een ultieme sfeer met deze wasfakkels.

Vanaf
0,97
Per stuk
mega waskaars

Mega vlamschaal

Geef uw horeca zaak sfeer met deze enorme vlamschaal

Vanaf
1,90
Per stuk
grote waskaarsen

Grote vlamschaal

Geef uw horeca onderneming de perfecte sfeerverlichting met deze vlamschalen!

Vanaf
0,99
Per stuk
Feestvuurwerk in de horeca en op evenementen is de laatste jaren enorm toegenomen. Waar de ijsfonteinen en de sterretjes voorheen vooral ingezet werden om het dessert op te leuke of om te laten zien dat we een jarige job in ons midden hadden, wordt het feestvuurwerk tegenwoordig ook ingezet in natte horeca en op evenementen om de sfeer te verhogen. Bij ons bestelt u de beste en meest professionele ijsfonteinen en sterretjes van Nederland!

Ijsfonteinen en sterretjes; voor wie is dit feestvuurwerk eigenlijk?

Wij richten ons met onze ijsfonteinen en sterretjes vooral op horeca en evenementen. Dat is ook de reden dat wij de meest professionele ijsfonteinen en sterretjes in ons assortiment hebben. Dit professionele feestvuurwerk geeft een minimale hoeveelheid rook af en is dus zeer geschikt om te gebruiken in restaurants of andere eetgelegenheden. Daarnaast merken we een sterke opkomst van het gebruik van sterretjes, maar vooral ook van de ijsfonteinen, in de natte horeca, in clubs en op festivals. "De bar wordt in de fik gezet", zoals vaak gezegd wordt. Medewerkers creëren een enorme sfeer door ijsfontein prof 30 sec. en sterretjes achter de bar aan te steken. Ook wordt het feestvuurwerk in de natte horeca en op evenementen natuurlijk gebruikt om de bottle service extra uitstraling te geven.

Waarom wordt feestvuurwerk zoals ijsfonteinen zoveel in de horeca gebruikt?

Het wordt steeds belangrijker dat uw gasten het gevoel hebben gewaardeerd te worden door u als eigenaar. Het uitgaanspubliek heeft enorm veel keus tussen verschillende mogelijkheden om hun dag of avond door te brengen. Om te zorgen dat uw gasten zich gewaardeerd voelen kan ons feestvuurwerk u een handje helpen. Door goede klanten letterlijk in het licht te zetten door de bestelde doos Flugel, fles Prosecco of fles Bacardi op te leuke met bijvoorbeeld een aantal ijsfonteinen of sterretjes, zodat andere gasten zien dat er iemand belangrijk gemaakt wordt. Als alternatief voor het siervuurwerk biedt De Horeca Bazaar Feestvuurwerk in de horeca en op evenementen is de laatste jaren enorm toegenomen. Waar de ijsfonteinen en de sterretjes voorheen vooral ingezet werden om het dessert op te leuke of om te laten zien dat we een jarige job in ons midden hadden, wordt het feestvuurwerk tegenwoordig ook ingezet in natte horeca en op evenementen om de sfeer te verhogen. Bij ons bestelt u de beste en meest professionele ijsfonteinen en sterretjes van Nederland!

Hoe werkt het feestvuurwerk voor de horeca?

Onze ijsfonteinen en sterretjes zijn zeer makkelijk ik gebruik te nemen. Vanwege het lichte karakter van dit vuurwerk mag het ook gewoon met de pakketdienst mee. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels een zeer groot deel van horeca Nederland voorzien van ijsfonteinen en sterretjes. Zoals gezegd worden de ijsfonteinen erg vaak ingezet op een dessert of tijdens een bottle service; hier hebben wij over meegedacht! Door het toevoegen van cake-houders en flesconnectoren krijgt u deze hulpmiddelen gratis bij een doosje ijsfonteinen. Zo kunt u onze ijsfonteinen optimaal in gebruik nemen. Als alternatief voor ons siervuurwerk biedt De Horeca Bazaar led stickers aan, deze zijn makkelijk te gebruiken en ook een echte toevoeging van uw bottle service!

Ijsfonteinen en sterretjes bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar sfeerverhogende producten. Dit combineren wij met de laagste prijsgarantie in Nederland en België. Wij zijn zeer selectief in de fabrieken waar wij zaken mee doen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Vanwege het feit dat wij al onze producten direct bij de bron inkopen (de fabrikant) in combinatie met de enorme hoeveelheden die wij importeren creëren wij dubbele inkoopvoordelen op onze producten.

Deze inkoopvoordelen delen wij met onze klanten door altijd de laagste prijs te garanderen. De ijsfonteinen en de sterretjes zijn enorm populair in clubs, kroegen en op evenementen. Wij zorgen dan ook dat we altijd meer dan genoeg feestvuurwerk op voorraad hebben om aan deze immense vraag te kunnen blijven voldoen. Bestel uw ijsfonteinen en sterretjes vandaag voor 15:00 uur, en u heeft ze de volgende werkdag al in huis!