De Horeca Bazaar

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen dan het factuur adres?

Uiteraard! In het bestelformulier kunt u een alternatief adres opgeven om de bestelling te laten bezorgen.

Verzenden jullie goederen ook naar het buitenland?

Jazeker! Wij hebben, vanwege de lage kosten van onze partygadgets, veel relaties in het buitenland.
Bestelt u vanuit België, dan betaalt u €9,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €150,- incl btw, is de verzending gratis.

Voor de verzendkosten naar overige langen hanteren wij de kosten van PostNL pakketservice;
https://www.postnl.nl/tarieven/pakketten

Wat gebeurt er wanneer ik niet aanwezig ben op moment van levering?

Wij werken samen met PostNL. Wanneer u niet aanwezig bent bij het moment van levering, dan zal de bezorger een briefje voor u achter laten en je bestelling leveren op het dichtstbijzijnde PostNL punt.

Welke bezorgkosten worden er gerekend door De Horeca Bazaar?

Voor bestellingen die op maandag tot en met zaterdag bezorgd worden, met een orderwaarde boven de € 75,- euro incl btw, is de verzending binnen Nederland gratis! Voor bestellingen met een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten € 5,95.
Past uw bestelling verantwoord door de brievenbus? Dan versturen wij het als poststuk met trackingcode. De verzendkosten bedragen € 3,95 ex btw. (Alleen binnen Nederland)

Voor bestellingen vanuit België die op maandag tot en met zaterdag bezorgd worden, met een onderwaarde boven die € 150,- incl. btw, is de verzending gratis! Voor bestellingen met een lagere onderwaarde zijn de verzendkosten €9,50.

Uw pakketje met feestartikelen is dus razendsnel in huis.

De Horeca Bazaar levert ook in Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hondarije, Italië, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië en Zweden. Voor informatie over de verzendkosten naar één van deze landen, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelwagen. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar.

Wilt u uw pakket laten bezorgen in een land wat niet hierboven genoemd wordt? Neem dan contact met ons op!

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Op werkdagen voor 16:00 besteld, betekent morgen in huis voor Nederland & België. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling makkelijk volgen. Dit geldt alleen als de producten niet op voorruitbetaling besteld zijn. De feestartikelen worden dan verstuurd, wanneer het bedrag bij ons op de rekening staat.

Voor custom producten gelden andere levertijden. Neem hiervoor contact op met info@dehorecabazaar.nl.

Pakket besteld voor 16:00 op:
- Maandag --> dinsdag
- Dinsdag --> woensdag
- Woensdag --> donderdag
- Donderdag --> vrijdag
- Vrijdag --> Zaterdag
- Vrijdag (na 16:00) zaterdag & zondag --> dinsdag

* 98% van onze pakketten worden gewoon op tijd geleverd (binnen 24 uur). Wij werken samen met de externe partij PostNL waarbij we de exacte levering niet zelf in de hand hebben. Er is altijd een (hele kleine) mogelijkheid dat je bestelling één dag vertraagd wordt.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Heeft u het pakket met feestartikelen vandaag voor 16:00 besteld? Dan ontvangt u aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee u de zending kunt volgen.

Wanneer u heeft gekozen voor de optie "vooruitbetaling", nemen wij de bestelling pas na betaling in behandeling. U ontvangt dan een track&trace code, zodra het bedrag op onze rekening staat.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd tijdens de feestdagen?

Wij verzenden al onze pakketten standaard via PostNL en streven er naar om ook tijdens de feestdagen alle pakketten op tijd te leveren. Houdt bij uw bestelling rekening met onderstaande wijzigingen voor Nederland & België. Mocht u vragen hebben over de levertijden, neem contact op via info@dehorecabazaar.nl. Op de volgende feestdagen zijn wij (naast onze gewone openingstijden) gesloten en zijn wij niet telefonisch of via email bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk weer met u contact op nemen.

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen pakketten verstuurd of geleverd
Zondag 4 april (Eerste Paasdag)
Maandag 5 april (Tweede Paasdag)
Dinsdag 27 april (Koningsdag)
Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag)
Zondag 23 mei (Eerste pinksterdag)
Maandag 24 mei (Tweede pinksterdag)

Woensdag 21 juli (Nationale feestdag België) - Pakketten worden deze dag wel verstuurd naar België maar niet geleverd. Binnen Nederland veranderd er niks.

Levertijd kleine bestelling naar België

Om de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden. Versturen wij kleine bestellingen via de post. Dat zijn pakketjes die via de brievenbus kunnen. Voor deze pakketjes geldt een levertijd van 2-4 werkdagen. Overige pakketten naar België zijn; vandaag voor 15:00 bestelt, morgen in huis.

Wat valt er precies onder een kleine bestelling?
Een kleine bestelling bestaat uit
- maximaal 6 tubes 10ml special fx producten.
- maximaal 3 sets led ballonnen
- of een combinatie van bovenstaande

Mocht je vragen hebben over verzenkosten en levertijd? Neem contact met ons op!

Waarom niet altijd gratis verzenden?

Wij versturen al onze pakketten verzekerd en met een track&trace code. De kosten die gemaakt worden voor de verzenden, zullen op de een of andere manier betaald moeten worden, helaas verzendt PostNL niet gratis.
Veel webshops berekenen de verzendkosten door in de stukprijs van de artikelen. Wij kiezen ervoor om onze prijsstructuur zo transparant mogelijk te houden. U betaalt dus altijd de laagste prijs voor uw product en wij berekenen de kosten van PostNL direct door.