De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Mocht je bestelling ondanks onze uiterst nauwkeurige zorg niet op de juiste manier aankomen, neem dan allereerst contact met ons op.

Binnen redelijke termijn kan het pakket met feestartikelen retour worden gestuurd naar het onderstaande adres van De Horeca Bazaar. Zodra de retour bij De Horeca Bazaar binnen is wordt er onderzocht hoe de schade ontstaan is en wordt het product eventueel getest. Aan de hand van de uitkomsten wordt er bepaald of een product wordt gerepareerd of vervangen. Indien je een nieuw of gerepareerd product toegestuurd krijgt, zijn hier geen nieuwe verzendkosten van toepassing

T.a.v. De Horeca Bazaar
Boogershof 6-8
5298 MN Liempde

Meer over het herroepingsrecht en garantie vindt u in de algemene voorwaarden.

Heeft u een bestelling geplaatst en blijkt het bij levering niet te voldoen aan uw verwachtingen, is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na levering retour te sturen naar het volgende adres. In originele verpakking.
U dient het pakket voor retour aan te melden via info@dehorecabazaar.nl. U bent niet verplicht aan te geven waarom u het product terug wilt sturen. Echter horen wij de reden graag, zo kunnen wij onze kwaliteit ten alle tijden hoog houden. Graag de originele pakbon/factuur meesturen.

T.a.v. De Horeca Bazaar
Boogershof 6-8
5298 MN Liempde

Binnen 14 dagen zult u het volledige bedrag teruggestort krijgen.

Zakelijke klanten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. U kunt contact met ons opnemen via info@dehorecabazaar.nl.

Wanneer u vóór 18:00u besteld heeft is het pakket in 99% van de gevallen de volgende werkdag in huis. Zowel in Nederland, als België.
U ontvangt aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee u uw zending kunt volgen.

Heeft u gekozen voor 'vooruitbetaling', dan nemen wij de bestelling in behandeling op het moment dat het verschuldigde bedrag op onze rekening staat.

Het kan zijn dat u een klacht heeft over De Horeca Bazaar. Dat vinden wij erg vervelend en gaan graag op zoek naar een oplossing. We willen graag dat u enthousiast bent over uw aankoop en tevreden over onze communicatie. Daarom doen wij er alles aan om problemen naar tevredenheid op te lossen.

Wat kun je verwachten:
- U krijgt altijd binnen 24 uur reactie
- We onderzoeken de oorzaak van uw klacht
- We nemen contact met u op, zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen
- We komen onze afspraken na

Klachten kunnen gemaild worden naar info@dehorecabazaar.nl