Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Kan ik de bestelling dezelfde dag nog ophalen?

U kunt uw bestelling op afspraak afhalen, mits de feestartikelen op voorraad zijn. Kies bij verzendopties voor afhaling en vermeldt uw telefoonnummer bij uw bestelling. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over het moment van afhaling.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Gaat uw feest helaas niet door of wilt u juist meer feestartikelen toevoegen aan uw bestelling? U kunt uw bestelling vóór 16:00 op de dag van bestellen kosteloos wijzigen of annuleren. Neem contact op via info@dehorecabazaar.nl of +31 85 536 3001 op de wijziging door te geven.

•  Algemeen
•  Zakelijk
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.