Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Werken jullie met staffelkorting?

Wij werken niet met staffelkortingen. Wij willen onze producten aanbieden voor een eerlijke prijs voor iedereen. Wij bieden onze producten aan tegen de scherpste prijs van Nederland en om scheve verhoudingen tussen relaties tegen te gaan hanteren wij een vaste, lage prijs. Wel werken wij met tussenpersonen. Partijen die veel ingezet worden bij festivals, evenementen en horeca. Wanneer u denkt zo'n partij te zijn, neem dan contact met ons op. Hierdoor kunnen we win-win situaties creëren.

Zijn de prijzen op de site inclusief BTW?

Alle prijzen van de feestartikelen en partygadgets op de site worden exclusief BTW en exclusief verzendkosten weergegeven, tenzij anders vermeld.

Hoe kunnen de prijzen van De Horeca Bazaar zo laag zijn?

De Horeca Bazaar kan zijn feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden vanwege het feit dat wij onze producten heel erg groot inkopen. De Horeca Bazaar is gestart vanuit horeca ondernemers die hun krachten hebben gebundeld om zo hun producten goedkoper in te kopen. Uit deze samenwerking is De Horeca Bazaar ontstaan en bieden wij andere ondernemers mee te profiteren van onze inkoopvoordelen.
Zo wordt het voor iedereen interessant om foam sticks, breeklichtjes & confetti te gebruiken in uw horeca gelegenheid of evenement.

Zijn er kortingscodes beschikbaar?

Hier vind je een overzicht van de lopende acties bij De Horeca Bazaar:

10% korting bij een tag op social media
We zijn altijd super benieuwd naar hoe onze producten worden gebruikt op jouw event! Deel je mooiste foto's op social media, tag @dehorecabazaar en plaats een link naar onze website. Je ontvangt dan van ons een kortingscode van 10% voor je volgende bestelling. Deze korting is alleen geldig op onbedrukte en onbestickerde producten. Daarnaast is de kortingscode alleen geldig wanneer de post openbaar staat.

Mocht je de kortingscode niet ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op.

Bij het plaatsen van een afbeelding en het taggen van De Horeca Bazaar geef je ons direct toestemming om de foto's te gebruiken via onze eigen kanalen. Mochten wij de afbeeldingen gebruiken vermelden wij uiteraard de bron.

•  Algemeen
•  Zakelijk
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.