Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Zorg dat je festival proof bent met onze opblaasbare dieren, strandballen en mega ballonnen!

Geschreven door: op 23 Feb 2016
Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent dat ook wij weer de meest populaire festival artikelen op voorraad hebben liggen. Vanwege de overweldigende vraag naar opblaasbare dieren, strandballen en mega ballonnen die het publiek in gegooid konden worden, hebben we deze artikelen ruimschoots toegevoegd aan ons assortiment om aan uw vraag te blijven voldoen.

759b69875c_1398179785_Opblaasdieren__lis
foto: ballin.com

Opblaasbare dieren en strandballen bestaan natuurlijk al erg lang, echter worden ze nog niet zo heel lang als festival feestartikel gebruikt. Een aantal jaar terug is er een zeer bekende DJ mee begonnen en inmiddels is het beeld met rondvliegende opblaaskrokodillen, opblaasdolfijnen, strandballen en mega grote ballonnen, niet meer weg te denken uit het festivalwereldje en uiteraard de aftermovies.

Tegenwoordig staat beleving en non-stop entertainment centraal in ons uitgaansleven, gasten willen constant geprikkeld worden. Het gebruik van opblaasdieren en ballonnen in het publiek is een zeer effectieve en relatief goedkope manier om mensen te blijven boeien. De opblaasdieren en strandballen blijven lange tijd boven het publiek rondgaan. Mensen blijven de inflatables in de gaten houden, in afwachting tot het bij hen terecht gaat komen. Op deze manier blijven mensen bezig, ze blijven geëntertaind!

Solar-Festival-2014
foto: upcoming.nl

Bekijk ons assortiment aan opblaasdieren, strandballen en mega ballonnen en zorg dat ook u klaar bent om uw gasten optimaal te entertainen in het nieuwe festival seizoen!

Uiteraard leveren wij ook de inflatables met de laagste prijsgarantie!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.