Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Zo maak je een ballonnenplafond

Geschreven door: op 20 Dec 2016
Vorige maand schreven we over hoe je creatief kunt zijn met ballonnen. Een van de voorbeelden was een ballonnen plafond. We kregen vanuit bezoekers vaak de vraag hoe je precies zo’n ballonnen plafond maakt. Dat delen we natuurlijk graag met jullie!
Screen-Shot-2015-03-25-at-3

Wat heb je nodig?

- Feestballonnen (een paar honderd, afhankelijk van de grootte van het plafond)
- Elektrische ballonnenpomp. Geen must, wel een aanrader!
- Helder visdraad
- Schaar
- Transparante tape
- Ladder of keukentrapje

Welke ballonnen gebruik je?

Het mooiste is om feestballonnen te gebruiken, maar de decoratieve ballonnen zijn ook zeker geschikt. Afhankelijk van het thema van je feest, kun je iedere kleur kiezen die je wilt. Zowel de metallic ballonnen als de pastel ballonnen, zijn te gebruiken. Als extra'tje kun je de ruimte nog extra opfleuren met mega ballonnen.

Get started!

Allereerst, verzamel de troepen. En neem de tijd. Het kost best wel wat tijd om alle ballonnen op te blazen en vast te knopen. Trommel wat vrienden op, want alle hulp is welkom! Op de afbeeldingen zijn ongeveer 400 ballonnen gebruikt en het duurde net geen 4 uur om het met 5 mensen af te krijgen. Laat alvast een aantal mensen de ballonnen opblazen, terwijl een ander de visdraad knipt. Ongeveer 60cm draad is perfect. Elke ballonnen krijgt een stuk visdraad van 60cm, die uiteindelijk aan visdraad hangen die je aan het plafond hangt.

Dussss, stap voor stap:

1. Knip lijnen visdraad die net zolang zijn als het plafond, waar ze aan gaan hangen. Tape ze nog niet vast, het is makkelijker om de ballonnen eraan te knopen op de grond.
2. Knoop de stukken visdraad van 60cm om de ballon en bind dit stukje visdraad aan de lange visdraad.
3. Als er aan het lange stuk zoveel ballonnen hangen als je wilt, kun je hem aan het plafond hangen. Zorg dat je de lijn om de halve meter aan het plafon tapet, zodat de ballonnen niet onverwacht naar beneden zakken.
4. Herhaal van punt 1.

IMG_8189m
IMG_8194m
IMG_8661m
IMG_8657m
IMG_8660m

SUCCES!!

Bron: The Allison Show
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.