Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Na het kotszakje, nu ook de kotspot

Geschreven door: op 15 Sep 2015
Veel te diep in het glaasje gekeken? Een nachtclub in de Tsjechische hoofdstad heeft een heus "braak-toilet" laten installeren. Het toilet hangt op buikhoogte en is voorzien van twee handige handsteunen. Zo kun je op enigszins deftige wijzen de alcohol uit je lichaam lozen, zonder dat je op handen en knieën op de vieze toiletvloer moet zitten. Daarnaast zijn de meeste braak-toiletten voorzien van een douchekop, je kunt je geleverde werk dus direct wegspoelen.

Kotstoilet
Naast het braak-toilet hangt keurig een briefje met instructies. Weinig tekst, maar wel een voor zichzelf sprekende tekening van een brakend poppetje

Nieuwe Horeca trend?


Vladimir Kinci was zo onder de indruk van deze bizarre uitvinding dat hij een foto ervan plaatste op Reddit.
"Ik had nog nooit zoiets gezien", vertelt hij aan MailOnline. Op het forum ontstond direct een discussie over de controversiële pot. Veel zijn van mening dat het triest is om bewust zoveel alcohol te nuttigen, dat je het in de club nog uit spuugt. Daarnaast worden er vragen gesteld over de verantwoordelijkheid van de club. Moeten zij overmatige alcoholconsumptie wel op deze manier aanmoedigen? "Ik ben zelf echt niet vies van een lekker drankje op een feestje, maar dit gaat ver. Ze zouden deze alcoholvergunning moeten afnemen", reageert een barman fel.

In Duitsland kennen ze de "kotspotten" al wat langer. Veel Duitse horecagelegenheden en studentenhuizen zijn al tijden voorzien van een Spuugbekken
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.