Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

5 ideeën voor ballonversiering!

Geschreven door: op 03 Nov 2015

Onze dank gaat uit naar Michael Faraday. Je kent hem hoogstwaarschijnlijk niet, maar de rubberen feestballon, zoals we die op ieder feest gebruiken, hebben we te danken aan deze uitvinder.


Hij ontwierp de ballon aanvankelijk om proefjes mee te doen in zijn lab, maar al snel gebruikten onze voorouders de ballonnen als versiering.
Ballonnen zijn gemaakt van een soort rubber, veelal van latex. Ballonnen worden vaak gebruikt als helium ballonnen. Het rubber van de ballon is niet helemaal dicht, waardoor er lucht door kan ontsnappen. Helium is dunner dan lucht en ontsnapt nog gemakkelijker uit de ballon. Als er teveel helium uit de ballon is ontsnapt zakt de ballon naar beneden. Normaal gesproken zal een ballon ongeveer 5-7 uur hoog in de lucht blijven hangen.

Veel verschillende manieren op ballonnen te gebruiken


We hebben een flink assortiment aan ballonnen toegevoegd aan onze shop. Grote ballonnen, decoratie ballonnen, feest ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Ballonnen tussen slingers hangen kunnen we allemaal, maar met een klein beetje inspiratie maak je er pas echt een feest van.

Ballonnenboog ballonnen kopen

Ballonnenboog

Dit is misschien wel de meest bekende vorm van ballondecoratie. Een graag geziene vorm van versiering op iedere winkelopening of bedrijfsfeest. De ballonnenboog is aan te passen aan de huisstijl van het bedrijf door kleuren te kiezen.
Op zoek naar goedkope ballonnen die geschikt zijn voor een ballonnenboog? Bekijk onze decoratieve ballonnen van 33cm.
Ballonnen bestellen ballonnen kopen

Grote ballonnen aan het plafond

Een stapje verder in de ballon decoratie? Vul het hele plafond met ballonnen. Gebruik grote ballonnen en kleine ballonnen door elkaar voor een speels effect. Heb je een idee voor de decoratie van de feestzaal, maar heb je nog wat tips nodig? Neem contact met ons op!
Goedkope ballonnen grote ballonnen

Tafel decoratie

Nog niet voldoende ballonnen gebruikt? Zet er een aantal op tafel. Vul de ballonnen met helium en bindt ze vast aan iets zwaars (lees: bloemvaasje, snoepzakje, melk kannetje o.i.d.)

Ballonnen kopen goedkope ballonnen beste

Ballonnen als sfeermaker

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat bovenstaande ideeën de sfeer in de zaal zeker verhogen, kun je er nog een schepje boven op doen. Gooi grote getale ballonnen het publiek in of gebruik een aantal mega grote ballonnen. Effect verhogen? Plak een led sticker op de grote mega ballonnen en laat ze licht geven in het donker.Goedkope ballonnen kopen bestellenWanneer het feest plaatsvindt in een kleinere kroeg of andere gelegenheid met lager plafond is bovenstaande wellicht niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat er alsnog véél ballonnen gebruikt kunnen worden.
En zo zijn er nog vele variaties op ballon decoratie en ballon ervaringen. Voor meer inspiratie, Neem contact met ons op!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.