De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic oranje

Party tijdens een Nederlands feest? Dan mogen deze oranje confetti kanonnen niet ontbreken! Laat je liefde voor de leeuwen brullen met deze streamer shooters.

Je kent het wel. Je staat op een festival en staat samen met je vriendengroep te dansen op de vetste nummers. Ondertussen wordt er een fantastische lichtshow gehouden en vuur en co2 kanonnen pushen de beleving nog verder omhoog. En dan.... als de drop komt, gaat er een wolk van streamers over het publiek heen. Super vet! Dit beeld vergeet je nooit meer! Dit is het belang van beleving in het hedendaagse uitgaansleven, een podiumpje met wat artiesten erop is al lang niet meer genoeg. Het moet steeds grootser en spectaculairder om nog met de andere te kunnen concurreren. En daarom zijn deze streamer kanonnen zo enorm van belang!

Oranje streamer kanonnen

Oranje streamer kanonnen zijn natuurlijk voor elk feest te gebruiken. Misschien is het wel de huiskleur van je festival of bedrijf. Maar de kleur oranje staat het meest bekend omdat het dé kleur is van Nederland. Dit is dan ook gelijk de reden dat deze oranje streamer kanonnen veel verkocht worden rond bijvoorbeeld koningsdag en het Nederlandse voetbal. De 80 cm streamer kanonnen zijn vooral geschikt voor grote ruimtes zoals concert zalen. Helemaal mooi is als de streamer kanonnen worden afgevuurd op een festival terrein ergens buiten. Dus heb je met koningsdag een festival buiten? Dan mogen deze streamer kanonnen zeker niet ontbreken!

Oranje streamer kanonnen van De Horeca Bazaar

Onze confetti/streamer kanonnen zijn afkomstig van het bedrijf MagicFX. MagicFX is marktleider op het gebied van confetti en special effects, en dat merk je! De confetti kanonnen en streamer kanonnen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een krachtige & indrukwekkende output. De streamer kanonnen zijn er in verschillende soorten en maten zodat er voor elk feest een prachtig effect kan worden geleverd. En dat prachtige effect kan nóg meer versterkt worden! Denk hierbij aan nog meer sfeerartikelen op je feest, neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze razend populaire LED foamsticks
confetti shooters MagicFX oranje
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."