De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm metallic rood

Metallic rode streamers met de allerlaagste prijsgarantie! Streamer shooters waar je versteld van zult staan, en dat met razendsnelle levering.

metallic streamers en confetti shooters confetti kanon kopen
Festivals en evenementen konden er al geen genoeg van krijgen, ook de natte horeca, bruiloften en zelfs kinderfeesten zijn tegenwoordig voorzien van feestartikelen en partygadgets zoals bijvoorbeeld deze metallic rode streamer shooters! Confetti en streamer shooters, foamsticks, glow sticks, noem het maar op, alle producten die er tegenwoordig komen kijken bij welk soort evenement ook om ervoor te zorgen dat beleving en ervaring nog lang na te bespreken valt.

Met de komst van alle toeters en bellen op feesten en evenementen is het steeds lastiger om mensen te blijven prikkelen. Met de professionele MagicFx streamer cannons van De Horeca Bazaar is dit geen enkel probleem, en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs van Nederland!

De streamers en confetti van De Horeca Bazaar


De streamer shooters van De Horeca Bazaar zijn zoals eerder genoemd van professionele kwaliteit en aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. Alle confetti en streamers van De Horeca Bazaar zijn biologisch afbreekbaar.

Hoe werken de confetti en streamer shooters van De Horeca Bazaar?

Het feit dat de shooters van professionele kwaliteit zijn wil niet zeggen dat er een professional voor nodig is om ze te gebruiken, het is erg eenvoudig en zolang u de shooters niet richt op personen die erg dichtbij staan is het erg makkelijk. Er zit een plastic randje om de shooter heen, deze dient u er af te halen voor gebruik. Wanneer gereed kunt u de instructies op de buis volgen en de streamer shooter afschieten door het wegdraaien van het handvat van de buis. Wanneer uw de streamer shooters besteld voor 15:00 vandaag zijn ze de volgende dag al bij u in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk