De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm metallic rood

Metallic rode streamers met de allerlaagste prijsgarantie! Streamer shooters waar je versteld van zult staan, en dat met razendsnelle levering.

Festivals en evenementen konden er al geen genoeg van krijgen, ook de natte horeca, bruiloften en zelfs kinderfeesten zijn tegenwoordig voorzien van feestartikelen en partygadgets zoals bijvoorbeeld deze metallic rode streamer shooters! Confetti en streamer shooters, foamsticks, glow sticks, noem het maar op, alle producten die er tegenwoordig komen kijken bij welk soort evenement ook om ervoor te zorgen dat beleving en ervaring nog lang na te bespreken valt.

Met de komst van alle toeters en bellen op feesten en evenementen is het steeds lastiger om mensen te blijven prikkelen. Met de professionele MagicFx streamer cannons van De Horeca Bazaar is dit geen enkel probleem, en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs van Nederland!

De streamers en confetti van De Horeca Bazaar


De streamer shooters van De Horeca Bazaar zijn zoals eerder genoemd van professionele kwaliteit en aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. Alle confetti en streamers van De Horeca Bazaar zijn biologisch afbreekbaar.

Hoe werken de confetti en streamer shooters van De Horeca Bazaar?


Het feit dat de shooters van professionele kwaliteit zijn wil niet zeggen dat er een professional voor nodig is om ze te gebruiken, het is erg eenvoudig en zolang u de shooters niet richt op personen die erg dichtbij staan is het erg makkelijk. Er zit een plastic randje om de shooter heen, deze dient u er af te halen voor gebruik. Wanneer gereed kunt u de instructies op de buis volgen en de streamer shooter afschieten door het wegdraaien van het handvat van de buis. Wanneer uw de streamer shooters besteld voor 15:00 vandaag zijn ze de volgende dag al bij u in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
8.17