De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic roze

Goedkope MagicFX streamer kanonnen, ideaal voor o.a. voor horeca en festivals! Deze elektrische streamer shooters zijn razend populair

Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm kleurrijke streamer shooters elektrisch
In de horeca en op evenementen moet er steeds meer geïnvesteerd worden in het prikkelen van uw gasten; mensen zien oa door social media wat er elders te doen is en de lat wordt steeds hoger gelegd voor horecaeigenaren en event organisatoren. Overal zien we danseressen, vuurwerkshows, nationaal en internationaal bekende DJs, lasershows, ijsfonteinen bij de bottle-service, (led) ballonnen, led foams sticks en andere feestartikelen en party gadgets. Om een echte totaalbeleving te creëren zijn de producten en special effects van MagicFX echter onmisbaar. De CO2-jets, de elektrische streamer cannons, vlameffecten en confetti gadgets van MagicFX zijn wereldwijd bekend vanwege zijn vernieuwende insteek en ruime assortiment aan producten die het wow-effect creëren onder uw gasten. Deze special effects zorgen ervoor dat uw gasten foto's en filmpjes van uw evenement delen op hun social media kanalen en dus direct reclame voor u maken.

MagicFX electric streamer cannons!


Electric streamer cannons van MagicFX zijn hot! Vanwege het feit dat de streamer shooters nu ook in kleinere varianten beschikbaar zijn, is het streamer kanon nu ook interessant voor kleinere en intiemere feestgelegenheden zoals de horeca, bruiloften, modeshows, bedrijfsfeesten of zelfs kinderfeestjes. De lange streamer die door de lucht zweven geeft een magisch gevoel onder uw gasten, meer dan ooit zullen ze deze beelden willen delen met vrienden op hun social media kanalen waardoor ze direct reclame maken voor uw event of horecagelegenheid. Deze 80cm electric streamer shooters zijn, vanwege hun enorme reikwijdte, echter wel vooral geschikt voor de grotere evenementen als popconcerten, immense festivals of bij sfeeracties bij sportwedstrijden. De metallic roze streamers geven letterlijk en figuurlijk extra glans aan uw evenement!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"