De Horeca Bazaar

Magic FX UV fluor confetti - fluor groen - 1kg

Neon UV glow confetti, DE festival- en horeca gadgets van nu! Deze spectaculaire losse confetti is een absolute musthave!

groen fluor blacklight confetti party
Als sinds we feestjes vieren, gebruiken we confetti. Dit gebeurt al sinds de 19de eeuw en we zijn het nog niet verleert. Confetti shooters zijn iets wat pas kort zeer populair is geworden. Doordat wij al een tijdje gebruik maken van normale confetti shooters hebben wij nu losse confetti toegevoegd aan ons assortiment

Fluor confetti voor elke gelegenheid


U kunt deze fluor confetti voor elke gelegenheid gebruiken, of u nou een verjaardagsfeestje geeft, of een groot evenement organiseert, het maakt allemaal niet uit. Want deze fluor confetti ziet er altijd spectaculair uit! Deze fluor confetti komt pas echt tot zijn recht als u er een UV lamp bij gebruikt. Dit laat de confetti namelijk oplichten, de sfeermaker voor elke glow in the dark party! Ook is deze confetti een 'slowfall' confetti. Dit betekent dat het langzaam blijft dwarrelen door de lucht zodat het effect maximaal benut wordt.

Fluor confetti combineren met UV make-up

Omdat deze fluor confetti prachtig oplicht, wanneer u er een UV lamp op laat schijnen, is het natuurlijk een fantastisch idee om de confetti te combineren met onze prachtige UV make-up. Blijf bijvoorbeeld in de sfeer van de groene UV kleuren en neem snel een kijkje bij onze neon uv gezichtsverf.

Fluor confetti bestellen bij de horeca bazaar


Wij bij De Horeca Bazaar zijn altijd voor u opzoek naar de grootste innovaties op het gebied van feestartikelen en party gadgets. Zo halen wij onze producten direct van de producent. Wij doen alleen zaken met de bron, namelijk de fabrikant. Zo kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. We kunnen ze dus daadwerkelijk aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! En dat geldt ook voor onze slowfall UV fluor confetti. Bestelt u dit product voor 15:00, dan heeft u het de volgende dag in huis!
1 10 1516
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."