De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti metallic groen - 1kg

Confetti is de party gadget voor horeca en evenementen! Vandaag besteld = volgende werkdag in huis met onze losse confetti!

Confetti kanon confetti shooter MagicFX
MagicFX is pionier en marktleider op het gebied van belevingsproducten en sfeereffecten. Waar horeca, evenementen en festivals veel inzetten op danseressen, licht- en lasershows, prachtige decors, festival decoratie, ijsfonteinen, glow sticks, (led) ballonnen, led foam sticks en andere l(led) feestartikelen, daarin zijn de producten en effecten van MagicFX onmisbaar! Wereldwijd worden de CO2 guns, streamer kanonnen, vlameffecten, confetti shooters en vele andere MagicFX producten veelvuldig gebruikt. Wij zijn dan ook zeer trots om te mogen zeggen dat we officieel partner zijn van de grootste producent op het gebied van belevingsproducten en sfeereffecten. De Horeca Bazaar biedt het volledige assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Metallic confetti in te zetten als horeca gadget en als festival item!


Confetti wordt als sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Echter is er sinds de opkomst van MagicFX veel veranderd in de wereld van confetti. Met het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van vernieuwende vormen van confetti en confetti gadgets is MagicFX groot geworden. Confetti is tegenwoordig onmisbaar in de horeca, op bruiloften, tijdens festivals, modeshows en discotheken. Of het nu losse confetti is die middels de MagicFX confetti blower het publiek ingeschoten word, of het is confetti dat komt uit de confetti shooters of elektrische confetti shooters; waar confetti is, daar is het feest. Deze metallic groene confetti geeft letterlijk en figuurlijk extra glans aan uw avond. De metallic confetti wordt het meest gebruikt voor indoor evenementen. Bestel uw metallic groene confetti bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"