De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic oranje

Confetti shooters zijn de enorme feestknallers in een klein jasje! Maak van uw feest een om nooit te vergeten met deze confetti shooter!

U geeft een feest en wilt daarbij alles uit de kast halen. Maar hoe gaat u dat doen? U heeft het vast wel eens meegemaakt, dat u zich op een beurs of borrel bevindt en alles aanwezig is maar het net iets mis. Er zijn hapjes, sfeerverlichting, harde muziek en drankjes. Alleen mist het iets, sfeer! En sfeer is iets wat gecreëerd wordt onder de gasten. Dit moet echter wel gestimuleerd worden. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Confetti shooters! Deze knallers van MagicFX (een bedrijf dat bekend staat als een hoogwaardig en professioneel bedrijf) zijn niet zomaar een simpele knal. De meest confetti knallers werken op vering, deze werken op een klein gasflesje, wat het niet afschiet, maar volledig de ruimte vult met zijn harde knal. Terwijl de muziek op de achtergrond afspeelt, de lichten flikkeren en de lucht dwarrelt met confetti, dit is het beeld wat u wilt. De gasten pakken massaal hun telefoons bij en vinden het fantastisch om aan andere te laten zien. Gefeliciteerd, de sfeer is daar!

Confetti shooters voor de laagste prijs!


U wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar u wilt wel hoge kwaliteit binnenhalen. De Horeca Bazaar snapt dat! Er zijn ook alternatieve methode om uw feest een leuke draai te geven, want naast knallen is ook licht belangrijk daarom hebben wij ook LED foam sticks! Deze foam sticks zijn de aanvulling voor uw event of feest! Op beide producten bieden wij u ook laagste prijsgarantie! En als iets kleins en opvallends wilt dan zijn er ook nog de sound activated led armbanden. Als u deze een persoonlijke draai wilt geven heeft u zelfs de mogelijkheid deze te bedrukken

Confetti shooter met een prijs waar uw mond van open valt!


Een event of feest wilt u natuurlijk laten slagen, maar u wilt niet teveel betalen. De Horeca Bazaar snapt dat, daarom hanteren wij de laagste prijs garantie, dat betekend; als u het ergens anders goedkoper vindt dat u het verschil van ons terug krijgt en wij de prijs direct aanpassen. Wij willen u ook zo snel mogelijk kunnen leveren, besteld u voor 18:00 dan krijgt u het de volgende werkdag in huis!

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"