Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Beerpong bekers

Er zijn maar weinig mensen die niet bekend zijn met de iconische beerpong bekers. De grote rode bekers zijn net als beerpong zelf over komen waaien vanuit Amerika en hebben hun bekendheid te danken aan optredens in verschillende films zoals Project X. Lange tijd zijn deze beerpong bekers niet verkrijgbaar geweest in Nederland, maar bij De Horeca Bazaar is daar nu verandering in gekomen. Bij onze groothandel kunt u nu beerpong bekers bestellen in hoeveelheden van 50 stuks, en oplopend tot maar liefst 5000 bekers. Ideaal natuurlijk voor een lekker zomerse barbecue, of een van de vele festivals die ons land inmiddels rijk is. Met de beerpong bekers van De Horeca Bazaar kunt een echte ‘American party’ wegzetten.


Beerpong bekersBeerpong bekers, lekker groot, dus makkelijk te raken

Wie kent het niet, een potje beerpong spelen met je vrienden met van die kleine plastic bekertjes die ook nog eens bij het minste of geringste omvallen, zonde van al dat bier. De beerpong bekers van De Horeca Bazaar hebben een inhoud van bijna een halve liter en door dit formaat zijn ze uitermate geschikt voor een potje beerpong met vrienden. Bestellen doet u eenvoudig via onze webshop en als u nog vragen heeft dan kunt ons telefonisch bereiken op +31 85 536 3001 en via Whatsapp op nummer +31 6293 742 89.


Bekijk ook:
Borrelglaasjes | Confetti kopen | Feest ballonnen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.