Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Ballonnen kopen

Bij De Horeca Bazaar kunt u eenvoudig goedkope ballonnen kopen in grotere oplagen van 100 stuks of meer. Ballonnen zijn misschien de meest bekende, en de meest goedkope optie, om een feest mee aan te kleden. Ballonnen kunt u bij ons in vele verschillende maten kopen en wij hebben ook een aantal aparte ballonnen die uw feest helemaal af maken, zoals LED Ballonnen en heliumballonnen. Door goedkope ballonnen te kopen in een grotere oplage van bijvoorbeeld 100 stuks of meer, kunt u hele leuke effecten creëren op uw evenement. Wat dacht u van een ballonnenboog op een bruiloft of een ballonnenplafond door ballonnen met helium te kopen. U kunt ook ballonnen kopen die op zichzelf al de aandacht zullen trekken met een doorsnede van maar liefst 130 cm. Pas maar op dat u niet opstijgt! Goedkoop ballonnen kopen doet u makkelijk en snel bij De Horeca Bazaar. Kijk snel rond in onze webshop.

Goedkope ballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar

Niet alleen hebben wij een groot aanbod van verschillende soorten ballonnen in allerlei soorten, maten en kleuren, wij kunnen deze ballonnen ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. De Horeca Bazaar doet namelijk alleen rechtstreeks zaken met de producenten van onze ballonnen. Dat betekent dat er geen tussenpartijen aan te pas komen en dat wij ballonnen zeer goedkoop in kunnen kopen. En van dat voordeel kunt u ook gebruik maken. Daarbij kunnen wij u bij De Horeca Bazaar nog meer voordeel bieden wanneer u onze, al goedkope ballonnen, bestelt in een grotere oplage. Onze standaard ballonnen worden verkocht in zakken van 100 stuks en hoe meer u koopt, des te hoger de korting oploopt. Als u genoeg ballonnen koopt in zakken van 100 stuks komt de prijs per ballon neer op slechts €0,05. Goedkoop ballonnen kopen wordt zo wel heel voordelig.


Ballonnen kopenOok toebehoren voor ballonnen kunt u bij ons kopen

Goedkope ballonnen kopen in zakken van 100 stuks is natuurlijk erg voordelig, maar wat dan? Al die ballonnen moeten natuurlijk ook nog opgeblazen worden. De Horeca Bazaar heeft gelukkig ook daaraan gedacht. Zo hebben wij de volgende accessoires om het opblazen van al die goedkope ballonnen een stukje makkelijker te maken:

  • Heliumtanks voor dito ballonnen;
  • Mega ballonnen clips zodat u de ballon niet hoeft dicht te knopen en u de ballon kunt hergebruiken;
  • Elektrisch ballonnenpomp voor het snel opblazen van ballonnen;
  • Professionele ballonnenpomp waarmee u grote hoeveelheden ballonnen makkelijk en snel kunt opblazen.
 Maak het uzelf makkelijk en bestel deze handige accessoires in onze webshop!

Vragen en contact

Als u nog vragen heeft over onze goedkope ballonnen of u heeft wat hulp nodig als u goedkoop ballonnen wilt kopen in onze webshop dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Bij De Horeca Bazaar streven wij ernaar om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten. Zo kunt u op onze website terecht bij onze chatservice, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te bellen met onze klantenservice. Die is bereikbaar op telefoonnummer +31 85 536 30 01. Tot slot is het ook mogelijk om ons via Whatsapp te contacteren. Hiervoor kunt u terecht op dit nummer: +31 6293 742 89. Wij horen graag snel van u en assisteren u graag bij het aankopen van al uw feestartikelen en decoraties.

Bekijk ook:
Beerpong bekers | Borrelglaasjes | Confetti kopen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.