Vlaggenlijnen 10m - Roze

Mooie roze vlaggenlijnen voor verjaardagsfeest, festival of event!

roze vlaggenlijn roze slingers met vlaggetjes
Sfeer en beleving zijn de kernbegrippen in ons huidige uitgaansleven. Gasten willen geprikkeld en vermaakt worden. Het entertainen van uw gasten komt daarmee op prioriteit nummer 1 te staan en dat is niet makkelijk. Het huidige uitgaanspubliek is verwend geraakt door de enorme festivals die opgezet worden. Naast danseressen, enorme decors, bekende artiesten en heel veel stages, worden er enorm veel feestartikelen gebruikt om het publiek te vermaken. Denk aan de confetti shooters, ballonnen, glow sticks, etc. Er worden tegenwoordig ook strandballen of opblaaskrokodillen het publiek ingegooid om dit stukje extra beleving te creëren. Een meer traditionele manier om uw publiek te prikkelen en uw event aan te kleden zijn de vlaggenlijnen. Zoals gezegd iets meer traditioneel maar daardoor zeker niet minder populair. Wij bieden u dan ook een zeer breed assortiment aan vlaggenlijnen. Deze vlaggenlijn is volledig roze!

Roze slingers met vlaggetjes voor zeer uiteenlopende events!


De roze vlaggenlijn is een van onze meest populaire vlaggenlijn. De roze vlaggetjes zijn niet alleen populair onder horeca en evenementen, wij verkopen deze prachtige roze vlaggenlijnen ook enorm veel aan verjaardagsfeestjes, bruiloften, communie, etc.
Onze vlaggenlijnen hebben een lengte van 10 meter en bevatten 25 roze vlaggetjes die de sfeer op uw feestje helemaal af zullen maken!

Breed assortiment goedkope vlaggenlijnen, laagste prijsgarantie!


Zoals u van ons gewend bent, bieden wij het leukste assortiment feestartikelen, feestdecoratie en overige party must haves aan. Daar blijft het echter niet bij, wij bieden onze feestartikelen en dus ook de vlaggenlijnen altijd aan tegen de laagste prijs van Europa. Dat kunnen wij altijd garanderen omdat wij onze producten zeer grootschalig inkopen en dat doen we direct bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat we de verdiende marges terug kunnen geven aan onze klanten, aan u dus!
Bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van de slingers met vlaggetjes, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en op deze manier onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw vlaggenlijnen online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
Ook iets voor jou?
Roze Hawaii krans

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,31
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk
Lichtgevende led foam sticks

Foam sticks roze/paars

Led foam sticks zijn DE feestartikelen van dit jaar! Wij garanderen de laagste prijs op onze led foam sticks, vandaag bestellen is morgen al in huis!

0,58
0,54
Per stuk