Mega ballon - 91cm - Voetbal

Mega ballon met unieke voetbalprint!

voetbal ballon wit
Het assortiment populaire feestartikelen groeit met dag. De snelle opkomst van festivals en mega evenementen zorgen ervoor dat ook de feestartikelen en party gadgets mee moeten veranderen! Er zijn echter ook feestartikelen die de door de jaren heen toch populair zijn gebleven, of zelfs nog populairder zijn geworden. Dat is namelijk het geval bij de ballonnen, en dan met name de mega ballonnen..... Deze zijn zeer, maar dan ook echt zeer populair op grote festivals en evenementen!

Mega ballonnen met voetbalprint; wanneer worden ze gebruikt?

Mega ballonnen zijn ontzettend populair. De mega grote ballonnen worden niet alleen ter decoratie gebruikt, tegenwoordig worden ze op festivals ook in het publiek gegooid als party gadget. Deze unieke ballonnen met voetbal print zijn weer een geval apart. Bij gelegenheden als voetbalwedstrijden zijn deze ballonnen een unieke toevoeging op uw bestaande decoratie. U kunt deze ballonnen tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal bijvoorbeeld combineren met onze oranje ballonnen van 60cm

Unieke mega ballonnen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar richt zich op horeca en evenementen. Wij kopen onze ballonnen zeer grootschalig in en kunnen daardoor altijd de laagste prijs garanderen aan onze klanten. Daarnaast willen wij een zeer breed assortiment ballonnen aanbieden, voor ieder event bijpassende ballonnen. Iedere feestelijke gebeurtenis kan opgeleukt worden door ballonnen en wij helpen u daar graag mee!