Mega grote ballonnen mega populair!

Mega grote ballonnen zijn een ideaal middel om een feest nog meer sfeer te geven. Zorg voor grote ogen en open vallende monden met deze mega grote ballonnen!

incl BTW
excl BTW
Filters
Geel
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Deze enorme ballonnen zijn laatste tijd enorm populair. Waarom? Omdat grote festivals en buitenfeesten steeds meer populariteit gekregen hebben! De mega grote ballonnen worden dan in het publiek gegooid en die gaan er vervolgens mee aan de haal. Naast dat dit de ervaring van de klant een enorme boost geeft, zorgt ook voor super vette foto's en aftermovies. En deze soort media is extreem van belang om bij een volgende editie nog meer mensen te lokken!

Mega grote ballonnen als helium ballon

Doordat de mega grote ballonnen gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit latex zijn deze zeer geschikt om te gebruiken als helium ballon. De dikte van de latex is hierbij erg belangrijk. Hoe dunner de latex van de ballon, hoe meer lucht (of helium) zal ontsnappen. Doordat onze mega grote ballonnen dus gemaakt zijn van een dikke laag latex kunnen ze prima gebruikt worden als helium ballonnen. Zie je het al voor je? Een grote zaal met een plafond gevuld met deze mega grote ballonnen, super mooi!

Mega grote ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Altijd de beste prijs. Dat is wat wij beloven bij al onze producten, of je nu mega grote ballonnen koopt, LED foamsticks of hawaii kransen , je krijgt altijd de beste prijs. Maar wat betekend die "beste prijs" dan? Nou, dat betekend dat jij onze feestartikelen altijd krijgt voor de voordeligste prijs op het internet! Mocht je ergens anders het zelfde product voor een betere prijs zien? Wij passen onze prijs aan en matchen jou het verschil! Daarnaast staat onze klanten service altijd voor je klaar om je vragen over de mega grote ballonnen te beantwoorden, of andere vragen natuurlijk ;).