Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Ballonnen en overige feestdecoratie › Mega grote ballonnen - 87cm - Metallic

11 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Mega grote ballonnen tegen de laagste prijs!

Ballonnen zijn DE absolute nummer een op het gebied van feestartikelen. Iedereen heeft ze wel eens gebruikt ter decoratie van een feestje, evenement of andere feestelijke bijeenkomst. Vanwege de overweldigende hoeveelheid vragen naar ballonnen, hebben wij er ook aan moeten geloven om ballonnen op te nemen in ons assortiment aan festival gadgtes en feestartikelen. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan ballonnen, ook deze mega grote metallic ballonnen met een doorsnee van 87cm!

Grote metallic ballonnen; nummer 1 onder de feestartikelen!

Geen feest compleet zonder onze ballonnen. Uw feest wordt nog grootser met deze mega grote ballonnen met een doorsnee van maar liefst 87cm. Deze grote metallic ballonnen zijn perfect te combineren met uw bedrijfskleuren (bij een opening), witte ballonnen bij een bruiloft of bijvoorbeeld feest ballonnen 28cm roze wanneer u een baby shower geeft. Ballonnen zeggen vaak meer dan duizend woorden. Deze grote ballonnen zijn een absolute eyecatcher voor uw event!

Zeer hoge kwaliteit; geschikt voor een ballonnenboog of als helium ballonnen!

Onze grote metallic ballonnen zijn van de hoogste kwaliteit. De perfecte ronding van deze grote ballonnen maken ze uitermate geschikt voor ballonnenbogen, ballonpilaren of andere decoratieve mogelijkheden. Dat is ook de reden dat onze grote metallic ballonnen erg in trek zijn bij professionals op dit gebied. De hoge kwaliteit van onze ballonnen komt voort uit de dikte van de latex. Onze ballonnen hebben een zeer dikke latex en daarom "ademt" de ballon ook weinig. Dit heeft weer als resultaat dat de deze ballonnen zeer geschikt zijn om te vullen met onze helium tanks. De latex laat weinig helium vrij, daarom kunt u nog langer genieten van het helium effect van de ballonnen! Steeds vaker zien we onze ballonnen ook gekocht worden door festival organisatoren. Tegen het einde van de avond gooien ze dan een hele hoop grote ballonnen het publiek in. Dit geeft een fantastisch effect; het echte WOW-effect voor uw publiek!

Goedkope ballonnen met een zeer hoge kwaliteit!

Bij De Horeca Bazaar kijken wij altijd zeer nauwkeurig met wie wij zaken doen. Wij zoeken altijd naar de beste kwaliteit voor ieder product. Zo ook met onze ballonnen. Wij kopen de ballonnen direct in bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat er geen tussenhandel betaalt hoeft te worden waardoor we onze ballonnen weer tegen de laagste prijs aan kunnen bieden aan onze klanten. Ook kopen we de ballonnen op zeer grote schaal in; dit zorgt weer voor verdere inkoopvoordelen. Deze twee voordelen bij elkaar genomen zorgt ervoor dat wij altijd de laagste prijs garanderen voor onze ballonnen, ook voor de grote metallic ballonnen! Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen is dat wij ons assortiment ballonnen altijd meer dan genoeg op voorraad hebben. Vandaag voor 16:00 uur uw ballonnen online kopen = de volgende dag al bij u in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.