Mega grote ballonnen; nummer een festival gadget!

Mega grote ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar. De altijd scherp geprijsde ballonnen zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook geschikt als helium ballonnen.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Ballonnen zijn zonder twijfel de oudste en meest bekende feestartikelen. Waar feest is, daar zijn ballonnen. Tegenwoordig heb je ballonnen in alle maten en vormen; goedkope ballonnen, decoratieve ballonnen, metallic ballonnen maar ook de grote ballonnen. Dan zijn er vanaf nu ook nog eens de mega grote ballonnen! Deze mega grote ballonnen vindt u uiteraard tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar! Ook voor kleine ballonnen kunt u bij ons terecht, neem bijvoorbeeld onze feest ballonnen 28cm multicolor!

Mega grote ballonnen als ultieme festival gadgets!

Deze unieke mega ballonnen hebben een doorsnee van maar liefst 130cm! Deze ballonnen zijn niet voor het standaard kinderfeestje maar worden ingezet als ultieme eye catchers in clubs, tijdens grote concerten maar ook steeds meer tijdens festivals en andere muziekevenementen. Naast de decoratieve werking van deze grote ballonnen worden ze steeds vaker op een andere manier ingezet. Zo worden deze mega ballonnen het publiek in gegooid om een climax te bereiken. Ook worden ze vaak gevuld met confetti en dan het publiek in gegooid.. Breng uw publiek in extase met deze overweldigend grote ballonnen!

Grote ballonnen van perfecte kwaliteit!

Deze mega grote ballonnen zijn van de beste kwaliteit. De verdikte latex zorgt ervoor dat de ballonnen erg lang de lucht binnenhouden en daardoor dus ook erg lang meegaan. Door de dikke latex zijn onze mega ballonnen ook erg geschikt om te vullen met helium. De hoeveelheid helium die nodig is voor deze mega ballonnen is echter wel erg hoog. Om deze ballonnen met lucht te vullen is het verstandig om gebruik te maken van een compressor of helium tank Deze ballonnen zijn op te pompen tot 130cm doorsnee!

Grote ballonnen tegen de kleinste prijs bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar koopt al zijn feestartikelen en party gadgets zeer grootschalig in bij de beste producenten ter wereld; zo ook onze ballonnen. Wij doen altijd enkel zaken met de producent van een product, dus nooit met een tussenhandelaar. Dit zorgt ervoor dat we onze producten altijd tegen de beste prijzen inkopen. Omdat we dat ook nog eens zeer grootschalig doen; behalen we dubbele inkoopvoordelen. Deze dubbele inkoopvoordelen resulteren altijd in de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar. Vanwege het feit dat wij al onze producten grootschalig inkopen, hebben we ook alles meer dan voldoende op voorraad. Daarom kunnen we alles dat u voor vandaag 15:00 uur besteld, morgen al bij u aanbieden. Dat geldt uiteraard ook voor ons gehele assortiment ballonnen.