LED ballonnen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

De nieuwste rage onder de feestartikelen; de LED ballon! Mooie ballonnen met een led lampje die 15 uur lang brandt. deze ballonnen stralen tot diep in de nacht met je mee!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
ballon met lichtje

LED ballon rood

Goedkoopste rode LED ballonnen van Nederland koop je bij de Horeca Bazaar!

Vanaf
0,43
Per stuk
ballon met lichtje

LED ballon wit

Frisse witte LED ballonnen, leuke aankleding voor elk feest of evenement!

Vanaf
0,43
Per stuk
Mooie Led ballonnen tegen lage prijzen

LED ballon roze

Meisje op komst, princessenfeestje of zelfs de gay pride? niet zonder deze roze LED ballonnen!

Vanaf
0,43
Per stuk
ballonnen met lichtje

LED ballon blauw

Blauwe LED ballonnen met een brandduur van wel 15 uur!

Vanaf
0,43
Per stuk
led ballonnen groen

LED ballon groen

Laat de kamer groen oplichten met deze fantastische LED ballon

Vanaf
0,43
Per stuk
helium ballonnen

LED ballon summer

Met deze frisse kleuren LED ballonnen maak je elk feest een zomerfeest!

Vanaf
0,43
Per stuk
Mooie Led ballonnen tegen lage prijzen

LED ballon oranje

LED ballonnen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Vanaf
0,43
Per stuk
Zonder ballonnen geen feest, en andersom natuurlijk ook niet! Al jaren lang zijn ballonnen onmisbaar op elk feest of partij, en dit maakt ze een van de gezelligste feestartikelen die er zijn. En gelukkig wordt er ook in de ballonnenwereld niet stilgestaan. Buiten de traditionele Feest ballonnen, decoratieve ballonnen en de hartjesballonnen presenteren wij nu ook met trots; de Led ballonnen! Ballonnen met een lampje erin die wel 15 uur lang branden zodat u en uw gasten de hele nacht door onder een kleurrijke ballonnenhemel kunnen dansen!

Led ballonnen onmisbaar op elk feest!


De LED ballonnen zijn de allernieuwste trend binnen de feestartikelenwereld. Buiten dat ze natuurlijk fungeren zoals een normale ballon, heeft deze een extra effect. De ballon licht ruim 15 uur lang helder op! Dit creëert een soort hangende of zelfs vliegende ballen met licht die de hele avond de sfeer opleuken! Ook kun je ze gebruiken om een ballonnenboog te creëren bij de ingang van uw feest.

Hoe zijn ze te gebruiken?


Erg eenvoudig! Ze hebben een simpel trekmechanisme die je er uit kan trekken wanneer je het led lampje aan wilt hebben, waarna die vervolgens 15 uur lang brandt. Blaas hem hierna op of zoals elke andere ballon net voordat het feest begint en u weet zeker dat hij mee gaat totdat de laatste gasten de deur uit lopen. Eigenlijk zijn deze led ballonnen te mooi om waar te zijn, en met keuze uit meer dan 10 soorten zakjes kunt u de sfeer van elk themafeest, evenement of partij compleet maken!

goedkoopste led ballonnen van de Benelux bij de Horeca Bazaar


En dit zeggen wij niet alleen, maar maken wij ook waar! Om dit te garanderen zorgen wij ervoor dat onze prijzen á la minute worden aangepast indien u elders de Illoom Balloons goedkoper aantreft. Omdat wij alles direct bij de bron inkopen op een grootschalig niveau, behalen we dubbele voordelen die u direct terug ziet in de prijs. Ook kunnen we hierdoor altijd uit voorraad leveren zodat u last minute altijd de led ballonnen nog kan bestellen. Bestelt u vóór 15:00 dan heeft u het de volgende werkdag al in huis! Heeft u vanavond een feestje? Bestel vóór 12:00 en u heeft ze vanavond al in huis!