Vier de liefde met deze prachtige hartjesballonnen, ideaal voor Valentijnsdag!

Vier de liefde met deze prachtige hartjes ballonnen! Perfect voor uw bruiloft, een romantische verrassing of tijdens Valentijnsdag!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Rood
Standaard
Prijs
Als er wat te vieren valt, dan horen daar slinger en ballonnen bij! De Horeca Bazaar heeft nu dan ook prachtige verschillende hartjes ballonnen om ervoor te ervoor te zorgen dat uw speciale moment gegarandeerd zal slagen! Deze ballonnen zijn tot wel 45CM groot en gemakkelijk te vullen met helium, hierdoor kunt u ze dus ook bijvoorbeeld inpakken waardoor de gelukkige versteld staat van de verrassing! Ook zijn deze ballonnen te gebruiken om een bruiloft om samen met onze LED foam sticks er een echte feestavond van te maken.

Hoe wij de laagste prijs kunnen bieden op onze prachtige hartjesballonnen

Ook bestellen in grote aantallen is geen probleem bij De Horeca Bazaar! Wij zorgen ervoor dat u nooit teveel zult betalen voor uw artikelen. Wij hanteren dan ook de laagste prijs garantie, is het ergens anders goedkoper? Dan krijgt u van ons het verschil terug en passen wij de prijs direct aan. Een goed voorbeeld van een van onze populaire laagste prijs garantie artikelen zijn de razend populaire shotglaasjes.

Laat je liefde stijgen met helium!

Onze ballonnen, en dus ook onze hartjes ballonnen, komen uit de fabriek van Balloonia. Deze Spaanse fabrikant is een van de grootste producenten van ballonnen in Europa, wij zijn dan ook zeer trots op onze nauwe samenwerking met Balloonia. Vanwege de zeer hoge kwaliteit van de Balloonia ballonnen, zijn onze ballonnen ook zeer geschikt om te vullen met helium. De dikke latex zorgt ervoor dat de helium hartjes ballonnen lang in de lucht zullen blijven.