Grote ballonnen voor een perfect feestje! Zo geef je je feest pas echt sfeer!

Met deze grote ballonnen geef jij jou feest de ultieme feestsfeer! Deze kleurrijke ballon is net iets groter dan een normale ballon en zorgt dus voor een nog mooier effect!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zwart
Standaard
Prijs
grote ballonnen ballonnen pastel 60cm

Grote ballonnen - 60 cm - zwart

Wil je een keer iets anders dan de normale feest ballonnen? Dan zit je met deze grote ballonnen goed!

Vanaf
1,69
Per stuk
Ballonnen zijn een enorm populair decoratie middel, dit is al vele jaren het geval. Het is dan ook niet heel raar dat ballonnen op steeds meer manieren op de markt worden gebracht. Zo hebben wij al een ruim aanbod in ballonnen in formaten van 30 cm tot zelfs 130 cm groot! We hebben pastel feest ballonnen, metallic ballonnen, folie ballonnen, mega ballonnen en zelfs hartjes ballonnen!

Grote ballonnen van 60 cm zijn goed voor elk feestje!

Bij De Horeca Bazaar hebben we, zoals al eerder gezegd, een ruim aanbod aan ballonnen. Deze ballonnen met een diameter van 60 cm zijn de middelmaat van onze feestballonnen en mega ballonnen. Deze maat is geschikt voor op elk feest! Wanneer je thuis een feestje geeft en net iets anders wilt doen dan normaal met de decoratie, dan zijn deze dé perfecte oplossing!

Grote ballonnen in combinatie met confetti

Confetti en ballonnen gaan perfect samen, dit klinkt heel logisch natuurlijk. Het zijn allebei enorm populaire feestartikelen. Maar heb je er al is aan gedacht om een ballon te vullen met confetti? Dit geeft een enorm gaaf effect wanneer je de ballon kapot prikt. En het mooiste is dat mensen die het niet weten niks door hebben! Een echte verrassing dus.

Grote ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland

Deze grote ballonnen zijn van de beste kwaliteit met ook nog is een klein prijsje! Zó klein zelfs dat we ze tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden! Dit kunnen wij doen omdat we al onze producten grootschalig inkopen en hiermee grote schaalvoordelen creëren die we vervolgens weer doorgeven aan de klant. Doordat we altijd alles op voorraad hebben, kunnen we altijd snel leveren. Zo snel zelfs dat wanneer je vóór 16:00 besteld, je het de volgende dag al weer in huis hebt!