Iets groots te vieren? Dat doe je met deze fantastische grote ballonnen!

Deze grote ballonnen zijn hét perfecte decoratie middel voor een groots feestje!

incl BTW
excl BTW
Filters
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
De grote ballonnen zijn een tussenmaat van de 30cm ballonnen en de 100cm ballonnen. De diameter van 60 centimeter is dan ook dé perfecte maat voor degene die net iets anders wilt dan normaal, maar niet de ruimte heeft voor mega ballonnen. Naast deze grote ballonnen hebben we ook nog een breed assortiment aan andere soorten.. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje naar onze led ballonnen of de folie cijfer ballonnen.

Grote ballonnen zijn zeer geschikt als helium ballonnen

De grote ballonnen zijn zeer geschikt als helium ballonnen. Doordat ze over een hoogwaardige kwaliteit beschikken, kunnen deze makkelijk gebruikt worden als helium ballon. Vaak zie je bij vergelijkbare ballonnen van mindere kwaliteit dat de helium al gauw vervlogen is. Dit is bij de grote ballonnen van De Horeca Bazaar niet het geval!

Grote ballonnen tijdens kerst en oud en nieuw

Onze grote ballonnen in de metallic variant zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Dit zijn enorm populaire kleuren voor bij wat chiquere feestjes zoals kerst en oud en nieuw! Met de grote ballonnen kleed jij je feest prachtig aan. Zo kan je ze mooi gebruiken om het nieuwe jaar in te weiden.

De beste kwaliteit én de laagste prijs? Dit kan bij De Horeca Bazaar!

We krijgen vaak te horen van onze klanten dat, wanneer ze door de webshop scrollen, ze zich verbazen over de enorm lage prijzen van onze feestartikelen. Dit is precies het effect wat we willen creëren! Bij De Horeca Bazaar krijg je namelijk altijd de beste prijs! We kunnen dan ook met trots zeggen dat we de laagste prijzen hebben van heel Nederland.