Folie cijferballonnen voor de perfecte aankleding van uw feest!

Folie ballonnen in de cijfers van 0 t/m 9. Perfect te gebruiken als versiering voor je verjaardag of jubileum! Deze cijferballonnen zijn zeer geschikt als helium ballonnen!

incl BTW
excl BTW
Filters
Roze
Blauw
Zilver
Goud


Standaard
Prijs
Je komt er niet meer omheen; cijfer ballonnen. Deze kunnen dan uiteraard ook niet ontbreken bij je verjaardag versiering. Vooral onder de jeugd zie je de trend van opblaasbare cijfer ballonnen opkomen. Ze maken vaak een Boomerang filmpje met een cijfer ballon en plaatsen deze op sociale media. Je sweet 16 kan natuurlijk niet zonder een folie cijfer ballon in een 1 en een 6. Maar ook wanneer je 30 of 50 jarige verjaardag viert dienen onze opblaasbare cijfers als perfecte decoratie. Voor de late avond als de eerste borrel wordt geschonken zijn onze shotglaasjes transparant 2cl ook van belang binnen uw feest of event. Deze polycarbonaat toppers gaat heel lang mee en daarmee aantrekkelijk voor toekomstige feesten!

Deze cijferballonnen van folie mogen niet ontbreken bij jouw feestartikelen!

Het grote voordeel van een folie cijfer ballon is dat ze van veel stevigere materiaal is dan een gewone ballon. De gewone ballonnen zijn gemaakt van latex dat snel lucht doorlaat. Omdat onze cijferballonnen gemaakt zijn van folie blijven ze tot wel acht dagen vol met lucht! Omdat de opblaasbare ballonnen dus erg sterk zijn, zijn ze erg geschikt als helium ballonnen. Hierdoor kan je ze leuk laten zweven op je verjaardag en zijn ze ook leuk om cadeau te geven! natuurlijk kan je ze ook laten zweven bij een evenement, een jubileum, een bruiloft, het behalen van je diploma et cetera. De inzet van bedrukte ballonnen is dan ook perfect!

Grote cijfer ballonnen kopen tegen de laagste prijs!

Wij bieden onze folie cijfer ballonnen aan voor de laagste prijs! Dit komt omdat wij ze inkopen bij de directe bron. Hierdoor zitten er geen tussenschakels in het verkoopadres waardoor wij een vaste en de allerlaagste prijs kunnen garanderen. Vind je onze cijfer folieballonnen toch nog ergens goedkoper dan passen wij onze prijs aan. Vandaag voor 16:00 besteld is morgen in huis! Dit geldt alleen voor adressen in Nederland en België.