Decoratieve ballonnen voor uw professionele ballonnenboog!

Deze ronde ballonnen zijn geschikt voor een ballonnenboog of andere ballonnen decoraties. De ballonnen zijn van uitstekende kwaliteit en daarom ook zeer geschikt als helium ballonnen!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Bruin
Zwart
Transparant
Zilver
Standaard
Prijs
Ballonnen zijn wellicht de meest gebruikte feestartikelen die er zijn. Iedereen associeert ballonnen direct met feest en gezelligheid en dat is niet voor niets. Ballonnen geven kleur en sfeer aan een ruimte. Vanwege de enorme vraag vanuit onze relaties hebben we een ruim assortiment ballonnen opgenomen in onze webshop.

Decoratieve ballonnen voor professionals

Deze ronde ballonnen hebben een diameter van 30cm en zijn perfect rond van vorm. Deze ballonnen zijn perfect voor decoratieve doeleinde zoals een ballonnenboog of andere ballondecoraties. Niet voor niets zijn deze hoge kwaliteit ballonnen zeer in trek bij professionals die dagelijks werken met ballonnen en ballonnenbogen. Uiteraard zijn deze ballonnen ook mooi ter decoratie van uw feestje, bruiloft of kinderfeestje.

Hoge kwaliteit ballonnen voor een ballonnenboog maar ook als helium ballonnen!

Deze perfect ronde ballonnen zijn erg in trek bij professionals die dagelijks werken met de ballonnen. De zeer hoge kwaliteit zorgt voor de enorme populariteit van onze ballonnen. Onze ballonnen zijn gemaakt van een zeer dik latex waardoor de ballonnen lang een hoge kwaliteit blijven houden nadat ze opgeblazen zijn. Het dikke latex in onze ballonnen zorgt er ook voor dat de ballonnen goed te vullen zijn met helium tanks. Het latex ventileert nauwelijks waardoor het helium effect lang behouden blijft.

Ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

Wij zijn zeer selectief in het zoeken naar onze fabrikanten. Wij zijn zeer nauwkeurig op zoek naar de beste fabrikanten van onze feestartikelen. Wij doen dan ook alleen zaken direct met de fabrikant. Op deze manier snijden we de tussenhandelaren uit het proces en kunnen we altijd de laagste prijs hanteren voor onze feestartikelen, zo ook met de ballonnen. Daarnaast kopen wij onze feestartikelen en partygadgets ook altijd erg grootschalig in, waardoor we nog mee inkoopvoordelen creëren. Deze dubbele inkoopvoordelen zorgen er vervolgens voor dat wij altijd de laagste prijs kunnen hanteren. Wij hebben al onze feestartikelen grootschalig op voorraad. Voor 16:00 uur uw ballonnen online bestellen, volgende dag in huis!