Deco ballonnen, het ideale feestartikel!

Een tal aan matte deco ballonnen van 30 cm. Perfect om uw feestgelegenheid aan te kleden. Deze matte deco ballonnen zijn ook zeer geschikt voor ballonnenbogen.

incl BTW
excl BTW
Filters
Geel
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
De matte deco ballonnen van 30 cm zijn natuurlijk ideaal wanneer je een ballonnen boog wilt maken. Maar ook de deze deco ballonnen zijn voor veel andere dingen en gelegenheden bruikbaar. Deco ballon staat er eigenlijk gewoon voor dat de ballon een wat rondere vorm heeft, wanneer je hem tot het juiste punt opblaast natuurlijk. Net als onze gewone deco ballonnen in verschillende maten, zijn deze ook weer net even wat anders. Deze deco ballonnen hebben een matte uitstraling. Hierdoor weerkaatst de ballon minder licht en ziet die er minder "shiny" uit. Zulke ballonnen kun je mooi vinden, of je hebt net zoiets nodig. In ieder geval: De deco ballonnen zijn perfect voor jou! Probeer deze decoballonnen ook is uit in combinatie met nog meer decoratie en praktische feestartikelen, kijk bijvoorbeeld eens naar onze LED foamsticks en de duurzame Eco cups.

De deco ballonnen 30 cm voor uw professionele ballonnenboog

Zoals hierboven al genoemd, zijn deze ballonnen perfect om een ballonnenboog mee te maken. De deco ballonnen worden vaak gebruikt om ingangen en uitgangen te versieren bij speciale gelegenheden. Denk aan trouwdagen, bedrijfsopeningen, babyshowers en noem zo maar op. Door het ronde uiterlijk van de deco ballonnen zijn ze mooier dan de normale ballonnen in een ballonnenboog.

Deco ballonnen ook bruikbaar als helium ballonnen

Onze deco ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit latex. In tegenstelling tot veel andere ballonnen van andere aanbieders zijn deze ballonnen gemaakt van een dikke laag latex. Deze dikke laag van de ballonnen zorgt ervoor dat er minder lucht ontsnapt uit de ballonnen. Dit heeft dan weer het gevolg dat de ballonnen erg geschikt zijn om te vullen met helium! Doordat de helium niet snel kan ontsnappen blijven de ballonnen gedurende lange tijd opgeblazen in de lucht!

Deco ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Zoals je wellicht al gewend bent van ons, bieden wij altijd, op elk product, de laagste prijsgarantie. Dit wilt zeggen dat je bij ons altijd het goedkoopste uit bent. Wanneer je het zelfde product ergens anders goedkoper ziet, passen wij de prijs aan en matchen we jou het verschil! Maar naast deze fantastische prijsbelofte, krijg je bij onze deco ballonnen en al onze andere producten ook de best mogelijke service! We stoppen pas als u tevreden bent.