Decoratieve ballonnen - 28cm - Metallic roze

Grote hoeveelheid roze metallic ballonnen bestellen doe je bij De Horeca Bazaar, altijd de laagste prijs.

Roze ballonnen kopen Ballonnenpilaar ballon versiering
Voor elk soort feestje heb je wel verschillende ballonnen. Van een klein verjaardagsfeestje tot een enorm populair evenement, over al vind je wel ballonnen terug. Precies om reden dat je ze overal ziet, hebben wij een groot aantal nieuwe ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Deze ballon heeft een enigszins rondere vorm dan de kleinere variant, de feestballon, en is daardoor erg geschikt voor het maken van een ballonnenboog of een ballonnenpilaar!

Decoratieve helium ballonnen


Deze ballonnen zijn ideaal om te vullen met helium, wanneer u namelijk deze ballonnen vult met helium, en in een trosje bij elkaar hangt dan geeft u de ruimte waar het inhangt net een extra touch, de ballonnen dienen tevens als opvulling voor een ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruimte voor een baby shower die wel wat extra kleur en opvulling kan gebruiken.

Ballonnenboog voor uw baby shower


Naast dat het leuk is om de ruimte op te vullen met ballonnen, zijn deze roze ballonnen ook erg geschikt om ballonnenbogen mee te maken. U zorgt er zo voor dat iedereen weet dat jij iets te vieren hebt want de boog trekt enorm de aandacht. Wanneer u bijvoorbeeld een zaaltje afgehuurd heeft en er gasten worden ontvangen, kunt u deze prachtige ballonnenboog bij de ingang plaatsen en u creëert zo een prachtige entree voor uw gasten. Zoekt u nog meer artikelen om toe te voegen bij uw baby shower? Neem dan gerust een kijkje bij onze roze confetti shooters, om vervolgens af te sluiten met een 'bang!'.

Goedkope ballonnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar!


Koop hier uw decoratieve roze ballonnen tegen de goedkoopste prijs van Nederland! Wij doen namelijk alleen handel met de beste producenten, maar letten uiteraard ook op onze prijzen. Omdat wij direct bij onze producent inkopen, zorgen wij er voor dat we u altijd onze vaste lage prijs kunnen aanbieden. Vindt u onze producten elders nóg goedkoper? Dan passen wij nog steeds direct onze prijzen aan. Bestelt u een van onze producten voor 15:00? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis! (Nederland & België)
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

IJsfontein prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk