Decoratieve ballonnen - 28cm - Metallic rood

Decoratieve rode ballonnen zeer geschikt voor uw ballonnenboog

Rode ballonnen kopen
Het is algemeen bekend, ballonnen zijn een van dé populairste feestbenodigdheden die je kunt vinden. Geen ballonnen, geen feest. Van een klein feestje tot een groot evenement. Overal vind je ballonnen terug. Wij hebben dan ook een groot aantal nieuwe ballonnen toegevoegd aan ons assortiment, zo ook deze metallic rode ballonnen, deze ballonnen zijn perfect voor het decoreren van je feest of partij. Deze is ook verkrijgbaar in de kleinere Rode led ballon variant.

Metallic rode ballonnen perfect te gebruiken voor uw ballonnenboog

Aangezien deze ballonnen een rondere vorm hebben dan de feestballon, zijn de ballonnen ideaal om te gebruiken om prachtige ballonnenbogen mee te maken. Een ballonnenboog wordt voornamelijk gebruikt als er iets te vieren valt. Zo zie je vaak ballonnenbogen bij openingen van bijvoorbeeld winkels, iedereen die dan langs uw winkel loopt zal het opvallen en er zullen dan ook potentiële klanten een kijkje komen nemen bij uw nieuwe winkel of zaak. U kunt eindeloos combineren tot u uit eindelijk de perfecte ballonnenboog creëert. Wat ook een perfecte sfeermaker is zijn onze rode Bengaalse stadion fakkels. Onmisbaar bij een èchte viering!

Metallic rode decoratieve ballonnen voor iedereen

Deze metallic rode perfect ronde ballonnen worden door iedereen gebruikt die wel in is voor een feestje. Van particulieren tot grote evenementen organisatoren. De ballonnen zijn ook zeer geschikt om door te verkopen van uit bijvoorbeeld uw eigen winkel. De ballonnen worden geleverd in een net plastic zakje per 50 stuks. Winkeliers moeten dan ook zeker een kijkje nemen bij onze staffelprijzen op onze ballonnen.

De goedkoopste ballonnen bestellen, gewoon bij De Horeca Bazaar

Wij zijn niet alleen de goedkoopste in ballonnen, maar wij leveren ook ballonnen van top kwaliteit. Zo kiezen wij onze producten nauwkeurig uit en kopen wij het alleen in bij de beste producenten. De ballonnen zitten per 50 stuks verpakt, bekijk onze staffelprijzen voor het bestellen van grotere aantallen. Wanneer u de ballonnen voor 16:00 uur bestelt, heeft u ze morgen in huis. (Nederland & België)
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

IJsfontein prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

0,58
0,54
Per stuk