Goedkope metallic ballonnen kopen voor een perfecte ballonnenboog!

Deze ronde ballonnen zijn geschikt voor het maken van bijv een ballonnenboog. Metallic professionele ballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Bruin
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Ballonnen zijn niet meer weg te denken uit uw assortiment feestartikelen. De Horeca Bazaar is niet meer weg te denken bij het samenstellen van uw collectie feestartikelen. Dat is de reden dat het een absolute must was om een breed assortiment aan ballonnen op te nemen in ons assortiment. Ballonnen zijn er in alle vormen en maten, neem bijvoorbeeld eens onze hartjes ballonnen bij De Horeca Bazaar.

Ronde ballonnen; de ultieme feestartikelen voor ieder event!!

Waar ballonnen zijn, daar is het feest! Een van de voordelen van ballonnen is dat ze in kleur aan te passen zijn aan verschillende gelegenheden, te combineren met uw merk of clubkleuren, en een zeer fleurig en kleurrijk effect kunnen geven. Zo zijn de witte, zilveren en gouden ballonnen erg populair bij bruiloften. De licht blauwe en roze ballonnen zijn daarentegen weer erg in trek bij babyshowers of kraamborrels. Ook de gender reveal party raakt steeds meer ingeburgerd. Ballonnen zijn dus perfect te combineren met uw event en zorgen altijd voor de juiste aankleding!

Decoratieve ballonnen, ballonnenboog of helium ballonnen

Deze ballonnen hebben een doorsnee van 28cm en zijn perfect rond van vorm. Dat maakt deze prachtige metallic ballonnen zeer geschikt voor ballonnen decoraties. U kunt hierbij denken aan een ballonnenboog, een ballonnenpilaar of andere kunstwerken gemaakt van de decoratieve ballonnen. Onze ballonnen zijn van zeer hoge kwaliteit. De sterke en dikke latex zorgt ervoor dat de ballonnen zeer geschikt zijn om te dienen als helium ballonnen. De dikke latex van onze hoge kwaliteit ballonnen zorgt voor een langdurig helium effect. Ook verkopen wij helium tanks.

Goedkope ballonnen online bestellen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar selecteert zijn leveranciers zeer zorgvuldig op kwaliteit. Onze feestartikelen kopen we alleen in bij de beste fabrikanten. Wij doen alleen zaken direct met de fabrikant, nooit met tussen handelaren. Dit zorgt ervoor dat we altijd de laagste prijs betalen. We behalen dubbele inkoopvoordelen doordat we ook nog eens erg groot inkopen. Deze dubbele schaalvoordelen zorgen ervoor dat we altijd de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties. Zo ook met de ballonnen. Vindt u de ballonnen elders goedkoper, dan matchen wij deze prijs voor u en passen wij onze prijzen direct aan. Dat is de laagste prijs garantie van De Horeca Bazaar. Een bijkomend voordeel van het groots inkopen van onze feestartikelen, is dat we al onze party gadgets op voorraad hebben in ons magazijn. Uw ballonnen kopen voor vandaag 16:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!