Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Ballonnen en overige feestdecoratie

Grote ballonnen, helium ballonnen en overige decoratie voor uw event!

Ballonnen zijn waarschijnlijk de meest bekende manier om uw evenement feestelijk te versieren. Het gebruik van ballonnen gebeurt al sinds jaar en dag. Ballonnen zijn in veel verschillende kleuren en maten te bestellen. Wij bieden u ballonnen van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs. Naast ballonnen bieden wij ook andere event en horeca decoratie aan, onmisbaar voor een geslaagd evenement.

Goedkope ballonnen, grote ballonnen en helium ballonnen

Zoals gezegd worden ballonnen al erg lang gebruikt om een feestelijke gebeurtenis extra elan te geven. Wat meer van de laatste tijd is, is het gebruik van mega grote ballonnen op festivals en evenementen. Deze grote ballonnen worden vaak vanaf het podium het publiek in gegooid voor extra beleving, als echte party gadgets. Naast de grote ballonnen zijn ook ballonnen gevuld met helium onwijs populair tegenwoordig. Onze kwalitatieve ballonnen zijn dan ook erg geschikt om te vullen met helium. Hoe hoger de kwaliteit van de ballonnen, des te langer blijft het helium effect. Door helium blijven de ballonnen in de lucht. Hiermee creëert u een ballonnenhemel of creëert u mooie decoratie op uw bruiloft. Uiteraard zijn de grote ballonnen ook te combineren met een bedrukking. Deze bedrukte ballonnen kunnen een mooi effect geven als promotiemateriaal of als decoratieve eyecatchers!

Decoratieve ballonnen voor een spectaculaire ballonnenboog

In ons assortiment bevinden zich ook de perfect ronde ballonnen. Deze ballonnen zijn vooral erg in trek als decoratieve ballon voor bijvoorbeeld een ballonnenboog of ander decoratief meesterwerk. Bij openingen van winkels, bruiloft, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis wordt de ballonnenboog erg vaak ingezet. Zoals gezegd zijn de decoratieve ballonnen perfect rond van vorm en daardoor erg geschikt voor de ballonnenboog of andere decoratieve ontwerpen.

Ballonnen als party gadget op een festival!

Uiteraard weet iedereen wat ballonnen zijn en waar ze voor gebruikt worden. Echter zijn er in onze uitgaanswereld ook steeds meer nieuwe toepassingen van de bekende ballonnen. Zo hebben wij ook mega grote ballonnen in ons assortiment (100cm en zelfs 130cm doorsnee) welke naast decoratieve doeleinden, ook gebruikt worden als feestartikel op festivals en evenementen. We zien steeds vaker dat er strandballen en opblaasdieren het publiek in worden gegooid op outdoor evenementen. Onze 130cm doorsnee mega ballonnen worden hier ook voor gebruikt; en met succes! Deze enorme eyecatchers zorgen voor het WOW-effect onder uw publiek en fotos en filmpjes van deze ballonnen worden dan ook erg veel gedeeld op social media!

Overige feestdecoratie voor uw event

Ballonnen zijn veruit de meest voorkomende vorm van feestdecoratie. Waar ballonnen zijn, daar is het feest. Echter bieden wij u ook andere feestdecoratie tegen de laagste prijs van Nederland. Tegenwoordig staan feesten en evenementen in het teken van beleving. Het is belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de kleinste details. Met onze (grote) ballonnen en andere feestdecoratie creëert u een unieke beleving voor uw gasten!

Goedkope kwaliteit ballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan feestartikelen, decoratie en must have voor horeca en evenementen. Naast onze hoge kwaliteit, bieden wij u ook de laagste prijsgarantie. Wij kopen onze ballonnen direct bij de fabrikant. Dat doen we dusdanig grootschalig dat we enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. Deze schaalvoordelen zorgen er weer voor dat we onze relaties de laagste prijs kunnen bieden en dit dus ook kunnen garanderen. Vanwege het feit dat we onze ballonnen enorm grootschalig inkopen, hebben we de ballonnen ook meer dan voldoende op voorraad. Indien u geïntresseerd bent in eventuele bedrukking van opblaasartikelen, maar niet in ballonnen. Kunt u bij ons ook terecht voor bedrukte strandballen! Deze zijn een echte sfeermaker op uw feest of partij! Dit zorgt ervoor dat we voor de laagste prijs kunnen leveren. Vandaag uw ballonnen bestellen voor 16:00 uur; volgende werkdag al in huis! (in Nederland en België)
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.