De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Wensballonnen kopen tegen de laagste prijs!

Wensballonnen zijn zeer populair voor bruiloften en tijdens Oud & Nieuw. Wensballonnen oplaten geeft een prachtig plaatsje met al die lichtjes in de lucht. Wensballonnen kopen tegen de laagste prijs doe je bij De Horeca Bazaar!

Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs

Wensballonnen kopen voor speciale momenten!

Met wensballonnen creëer je je eigen sterrenhemel! Dit geeft een prachtig gezicht wanneer je deze ballonnen met familie en vrienden oplaat. Wensballonnen worden erg vaak ingezet tijdens bruiloften. Deze oorspronkelijk Aziatische lampionnen staan bekend als geluksbrengers en worden vaak gebruikt om een geliefde op een symbolische manier te gedenken. Vandaar de toepasselijke naam.
Ook tijdens oud&nieuw is het oplaten van wensballonnen ontzettend populair. Vooral de laatste jaren, waarin het vuurwerk steeds vaker in het gedrang komt, wordt er steeds vaker gekeken naar de wensballon als alternatief.

Hoe dien je wensballonnen te gebruiken?

1. Haal de wensballon voorzichtig uit de verpakking. Houdt de ballon met twee handen aan de ring vast en beweeg hem voorzichtig heen en weer zodat hij zich met lucht vult en helemaal uitvouwt.

2. Steek de brander als volgt aan: een persoon houdt de ballon ondersteboven vast en zorgt dat het papier op afstand van de brander blijft, de andere persoon steekt de brander aan twee kanten aan.

3. Keer de ballon om en wacht tot de ballon met warme lucht is gevuld en wil gaan stijgen (duurt ongeveer 90 seconde)

4. Laat de ballon los en geniet van het prachtige beeld!

LET OP! Product kan brandgevaarlijk zijn bij onjuist gebruik, alleen te gebruiken door personen van 18 jaar en ouder. Gebruik de ballon voor het aansteken als windzak, blijft hij recht naar beneden hangen, dan is het voldoende windstil om hem veilig op te laten. Laat de wensballon bij sterke wind niet op, als de ballon recht naar beneden blijft hangen dus.

Grootste assortiment

Buiten een heel breed assortiment aan andere ballonnen, hebben we ook zeer ruime keus in onze wensballonnen. De witte wensballonnen zijn by far de meest verkochte kleur. Zoals gezegd zijn de wensballonnen erg populair bij bruiloften en begrafenissen, dan is wit een passende kleur.
Verder zijn ook de rode wensballonnen en de roze wensballonnen erg in trek!

Vandaag wensballonnen kopen, morgen al in huis!

Wij kopen al onze producten zeer grootschalig in, en kunnen daarom ook tegen de laagste prijzen leveren. Dat geldt zeker ook voor onze wensballonnen, die wij aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland!
Bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze wensballonnen, is dat we altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je wensballonnen online kopen, morgen al in huis!

9.1
Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da...
Meedenkend
Verschillende artikelen besteld voor een Oktoberfest feest die ik ga organiseren. Toen de bestelling binnen kwam ontbraken er nog al wat artikelen, dit was natuurlij...
goed en snel
goed en snel geleverd
Super snelle levering goed verpakt!!
Snel geleverd en goed verpakt