De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vlaggenlijn - Amerika - 10m

Slingers met prachtige Amerikaanse vlaggetjes

Sfeer en beleving zijn kernwoorden geworden in ons huidige uitgaansleven. Uw gasten willen vermaakt, geprikkeld en geentertaint worden. Veel meer dan voorheen is het van groot belang dat het totaalplaatsje klopt; feestartikelen, feestdecoratie, publiek en artiesten. Wij bieden u dan ook het totaalplaatje op het gebied van feestartikelen en feestdecoratie, maar zeker ook praktische must haves..... Denk daarbij aan onze plastic bierbekers!

Slingers met verschillende vlaggetjes, voor ieder themafeest!Wij bieden u vlaggenlijnen in veel verschillende kleuren en vlaggetjes voor veel verschillende thema's. Deze vlaggenlijn is uiteraard zeer populair voor Amerikaanse feesten. Denk aan de mega populaire red cup parties! Combineer de Amerikaanse red cups met deze Amerikaanse vlaggenlijnen en u waant zich op een Amerikaanse High School party!

Amerikaanse vlaggenlijn; gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!De Horeca Bazaar biedt het breedste en leukste assortiment feestartikelen en feestdecoratie van Nederland. Maar daar laten we het niet bij, we bieden dit volledige assortiment ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dit kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen onze feestdecoratie, zoals deze Amerikaanse vlaggenlijnen, altijd direct in bij de fabrikant EN doen dit direct mega grootschalig. Op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen. Deze voordelen geven we vervolgens weer terug aan u in de vorm van de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze feestartikelen en vlaggenlijnen, is dat we alles direct uit voorraad kunnen leveren. Uw slingers en vlaggenlijnen online bestellen voor 18:00 uur = morgen al bij u in huis!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."