De Horeca Bazaar

Elektrische ballonnenpomp - 220volt

Elektrische ballonnenpomp voor het snelle ballonnen werk!

Ballonnen zijn als sinds jaar en dag de meest voorkomende feestdecoratie. Wel zijn er door de jaren heen meer en meer verschillende soorten ballonnen bijgekomen. Zo zijn de led ballonnen enorm populair, zijn er mega ballonnen voor festivals en ook de helium ballonnen zijn sterk in populariteit toegenomen. Ook de ontwikkelingen van de ballonnen accessoires nemen de laatste tijd een vlucht. Zo hebben wij deze makkelijke elektrische ballonnenpomp recent toegevoegd aan ons assortiment.

Elektrische ballonnenpomp kopen voor het ultieme ballonnen gemak!

Heeft u een feest of evenement waarbij u een groot aantal ballonnen dient op te blazen? Dan raden wij het sterk aan om uw krachten te sparen en gebruik te maken van deze handige elektrische ballonnenpomp! Deze ballonnenpomp is vooral geschikt voor middelgrote oplages van 20-70 ballonnen. Bij enorme aantallen ballonnen adviseren wij u om gebruik te maken van een compressor. Ook is het mogelijk deze te vullen met de inhoud van onze helium tanks. Daarna hang je ze aan ballongewichtjes zilver en voila!

Hoge kwaliteit ballonnenpomp

Onze ballonnen en ballonnen accessoires zijn afkomstig van Balloonia uit Spanje. Deze fabrikant levert de hoogste kwaliteit ballonnen en ballonnen accessoires van Europa. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen vermelden dat wij officieel zakenpartner zijn van Balloonia. Ook deze elektrische ballonnen pomp is afkomstig uit de fabriek van Balloonia.

Feestartikelen, horeca gadgets en ballonnen kopen met de laagste prijsgarantie!

U bent gewend bij De Horeca Bazaar dat u feestartikelen, horeca gadgets en ballonnen koopt met de garantie op de laagste prijs. Ook ballonnen accessoires, zoals deze handige ballonnen pomp, koopt u tegen de laagste prijs van Nederland! Wij importeren al onze feestartikelen, ballonnen en glow in the dark producten zelf uit het buitenland. Dit zorgt ervoor dat wij geen marge verliezen op de dure tussenhandelaren die ervoor zorgen dat de prijs vaan (te) hoog wordt. Daarnaast importeren wij dusdanig grootschalig dat wij hier ook importvoordelen op creëren. Deze dubbele inkoopvoordelen zorgen ervoor dat wij ten alle tijden de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties! Vanwege onze grootschalige import, kunnen wij al onze feestartikelen, horeca gadgets, ballonnen, etc, etc uit voorraad leveren en zodoende een 24-uurs service garanderen. Vandaag uw ballonnen pomp online kopen = de volgende werkdag al in huis!
Elektrische ballonnenpomp
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."